LG P790 Fotoğraf Silinememesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxitaxi14

maxitaxi14

Üye
    Konu Sahibi
LG P790 Fotoğraf Silinememesi
Başlık P970 olacak admin arkadşlar düzeltirse sevinirim...Selam arkadaşlar yakın zamanda LG P790 aldım, telefondan gayet memnunum fakat bi kaç problemim var. Telefon googleplay marketine sahip fakat giriş yapabilmek için google hesabınızı istiyor doğal olarak. Hesabımı ekleyip googleplay rahat kullanıyorum, gelgelelim google senkronize zorunluluğu olduğundan mail hesabıma bağlı fotolar cep telefonumdaki galeriye yükleniyor fakat silinemiyor. Bu can sıkıcı problem için yardımcı olabiseniz sevinirim...

enver_techno

enver_techno

Üye
O durum bende de aynı. Ya hesaptaki o fotoğrafları kaldıracaksın ya da hesabı silip yeniden kaydedip senkronizasyon yapmayacaksın. :hmmm

technoshark

technoshark

Üye
Kesinlikle öyle, hesabına giriş yapıp resimlerini sileceksin ve tekrar senkorize etmeyeceksin ;)

maxitaxi14

maxitaxi14

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim, hesabı sildim (fabrika ayarlarına dönmeden olmuyor) ve cep telefonu üzerinden yeni hesap oluşturdum, yeni hesapla bağlanınca doğal olarak rehberde de e-mail adresleri (ki o da ayrı bir problem) görünmüyor ve problemi bu açıdan çözdüm, yardımlar için teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bir sorum daha olacak, cep telefonum açıkken alarm düzgün bi şekilde çalıyor fakat cep telefonu kapalı iken alarm çalmıyor yoksa ben akılsız telefon mu aldım :d:

enver_techno

enver_techno

Üye
Teşekkür ederim, hesabı sildim (fabrika ayarlarına dönmeden olmuyor) ve cep telefonu üzerinden yeni hesap oluşturdum, yeni hesapla bağlanınca doğal olarak rehberde de e-mail adresleri (ki o da ayrı bir problem) görünmüyor ve problemi bu açıdan çözdüm, yardımlar için teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bir sorum daha olacak, cep telefonum açıkken alarm düzgün bi şekilde çalıyor fakat cep telefonu kapalı iken alarm çalmıyor yoksa ben akılsız telefon mu aldım :d:
Optimus Black'larin hepsinde öyle. Kapalıyken alarm çalmıyo. Bu da bir ilk. :D

digitalalius

digitalalius

Üye
telefon kapalıyken alrm çalıyor

maxitaxi14

maxitaxi14

Üye
    Konu Sahibi
Evet ben de epey kurcaladım siteleri androidlerde alarm işletim sistemine bağlı olduğundan telefon kapandığında işletim sistemi de kapanıyor dolayısyla alarm çalışmıyor deniyor, ne varsa eskide var denir ya bazen aynen öyle :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt