lg p705 root mumkun degilmi

Sponsorlu Bağlantılar

agora_meyhanesi

Üye
    Konu Sahibi
lg p705 root mumkun degilmi
Merhaba arkadaslar forumda yazilan butun root yontemlerini hemen hemen denedim fakat olmadi. Bir tavsiyesi olan arkadaslar varsa memnun olurum.
Lg p705
Android 4.1.2
Kernel 3.4.0
Yapim numarasi JZ054K
Program versiyonu p70520b-ame-xx

Bu yazilim degerleri root sonrasinda dusermi yukselirmi yoksa ayni mi kalir tesekkur ederim

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
root ile yazılım değerlerine birsey olmaz. root yapmak için de bir de frame root apk programını deneyebilirsiniz ben o program ile root yapıyorum ve root u geri alabiliyorum.

agora_meyhanesi

Üye
    Konu Sahibi
root ile yazılım değerlerine birsey olmaz. root yapmak için de bir de frame root apk programını deneyebilirsiniz ben o program ile root yapıyorum ve root u geri alabiliyorum.
sagol hocam peki bu program bilgisayar icin mi telefon icin mi

- - - Eklendi - - -

sagol hocam peki bu program bilgisayar icin mi telefon icin mi

Frama root hata veriyor lutfen baska bir exploit denwyin diyor. Diger programlarda sistem dosyalarina yazilamadigi uyarisini veriyor bu sorunu nasil cozeriz

- - - Eklendi - - -

Cevap verecek yokmu arkadaslar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
frame root içinde 3 tane yükleme vardı onlardan herbirini denediniz mi? çünkü bende ilk 2 yükleme hata verdi son yükleme de root oldu.

- - - Eklendi - - -

eğer yine olmazsa bendeki frame root apk sini atabilirim.

agora_meyhanesi

Üye
    Konu Sahibi
frame root içinde 3 tane yükleme vardı onlardan herbirini denediniz mi? çünkü bende ilk 2 yükleme hata verdi son yükleme de root oldu.

- - - Eklendi - - -

eğer yine olmazsa bendeki frame root apk sini atabilirim.
denedim olmadi hocam eger sendekini atarsan cok mutlu olurum simdiden allah razi olsun

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

burdan indirebilirsiniz. Hem frame root hemde system de gereksiz uygulamaları silecek program da var.

agora_meyhanesi

Üye
    Konu Sahibi
Olmadi yine hocam `failed try to another exploit if avaible` hatasi veriyor. Zaten ucuncu secenekte unroot secenegi yinede sagol.

- - - Eklendi - - -

Guncel

Üst Alt