LG P420 Dizüstü Bilgisayar / Bilgilendirme / Özellikler / Fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Phobersus

Phobersus

Üye
    Konu Sahibi
LG P420 Dizüstü Bilgisayar / Bilgilendirme / Özellikler / Fiyat
LG P420 Hem Performans Hem Şıklık İle Dikkat Çekiyor.Özelliklerine Geçiyorum.Bilgisayarda İkinci Nesil İntel Core i5 İşlemci Mevcut.8 GB Bellek İlede Üstün Performansa Sahip.Yine Bünyesinde Bulunan Optimizasyon Teknolojisi İle Uygulama ve Multimedya Keyfini Doruklara Çıkarıyor.14 inç HD LED Ekranı Var.1 GB Nvidia GeForce GT520M Ekran Kartı Mevcut.SRS TruSurround HD Teknolojiside Eğlence Deneyimini Artırıyor.Ağırlığı 1.99 Kg.Üründe Ayrıca 750 GB ' a kadar Depolama Seçeneği Bulunuyor.6 Hücreli pil Mevcut.Ethernet,Wi - Fi,Bluetooth 3.0,5in 1 Kart Okuyucu,3xUSB,HDMI Bağlantısı ve VGA Bulunuyor.
Fiyat : 1400 TL ' den Başlıyor

technoblue

technoblue

Üye
enteresann. p210 serisi daha düşük özelliklere sahip fakat fiyatı daha pahalı. gerçi tasarım olarak o daha güzel duruyor. buda çok güzel duruyor hatta birbirleriyle benzerler ama diğeri daha şıktı sanki. tekrar tekrar söylemek gerekiyor ki lg yaptığı işin hakkını veriyor. çok iyi ataklar yaptı (özellikle tablet pc konusundaki optimus pad 3d kayıt özelliği ile dikkat çekiyor) ve devamı gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: Phobersus
Phobersus

Phobersus

Üye
    Konu Sahibi
Evet ve Her Bütçeye Uygun Ürünler Veriyor.

technoblue

technoblue

Üye
zaten lg'yi bu kadar sıkı takip etmemin nedeni de bu. hem fiyatları rakiplerine kıyasla oldukça uygun hem de kaliteli.

• Beğen

ankgs1

Üye
belkide çin malı olduğundandır

• Beğen
Masha

Masha

Üye
Evet Lg nin kaliteli olması, özellik bakımından kişiye göre uygulanması ve fiyat olarak insanları cezbetmesi oldukça güzel.

----------Eklendi @ 16:45:12 ---------- Yazıldı @ 16:38:59 ----------

belkide çin malı olduğundandır

Lg bildiğime göre Çin malı değildir. Kore üreticilerinin yaptığı teknoloji ürünlerdir. Sanırım öğrenmen gereken birçok konu var :evet:

• Beğen

demendor

Üye
Ürünü bugün daha yeni aldım. Özellikleri ile ilgili araştırma için girdiğimde de burayı bulum. max 8 gb ram seçeneğini nasıl kullanabliyorum bir bilgisi olan var mı acaba? Daha önce hiç laptop kullanmamış birisiyim ben o yüzden hiç bir bilgim yok.

futbol123

futbol123

Üye
Ürünü bugün daha yeni aldım. Özellikleri ile ilgili araştırma için girdiğimde de burayı bulum. max 8 gb ram seçeneğini nasıl kullanabliyorum bir bilgisi olan var mı acaba? Daha önce hiç laptop kullanmamış birisiyim ben o yüzden hiç bir bilgim yok.
sizdekinin rami kaç?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt