Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG P350 ntvmsnbc sorunu acil yardım!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavibereli34
Üye
Konu Sahibi
LG P350 ntvmsnbc sorunu acil yardım!!
ntvmsnbc Mobil uygulamasını açtığımda ''Bağlantı Yok! Hesabınız Şu Anda OLuşturulamıyor.Lütfen daha sonra tekrar deneyin.'' diye bir yazı çıkıyor fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı hard format attım olmadı acilen yardım edin!!
ofpistan
Üye
bildiğim kadarıyla o program sadece haberleri takip etmek için, telefonunuza google playden başka bir haber programıda yükleyebilirsiniz o programda ısrar ediyorsanız, buraya bir ekran görüntüsü koyarsanız belki daha fazla yardımımız dokunabilir.
mavibereli34
Üye
Konu Sahibi
tmm da nasıl resim atacam bilmiyorum ben daha yeni üye oldum bi yardımcı olursanız sevinirim
ofpistan
Üye
optimus blackte ekran resmi almak için kapatma düğmesi ve home düğmesine (ev resmi olan düğme) aynı anda basmak gerekiyor, kullandığınız lg modelindede aynı şekilde olması lazım.
Ocean258
Üye
LG P350 hangi model bilmiyorum ama telefonda internet bağlantısının olduğuna eminmisiniz.
technoshark
Üye
O uygulama son olarak güncellendi.. telefonunuzun bağlantı ayarlarını kontrol ederek tekrar gözden geçirebilirsiniz. Şuan ben test ediyorum.. İndirdim..
Herhangi bir sorun çıkmadı :S
güncelleştirip tekrar denemenizi tavsiye ederim
mavibereli34
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar o uygulama ben telefonu ilk açtığımda içinde yüklenmiş haldeydi ben yüklemedim yani wifi ile internete bağlanıp deniyorum yine aynı telefonu ilk aldığımda hiçbir sorun yoktu