Lg Optimus Tablet Ve Telefonlar Için 4.4 Kitkat Güncellemesi

AVCIUGUR

Üye
yav merak etmeyin gelir L serisinin 2. serileri 1 serileriyle özellikler aynı şubat mart ayları arasında %200 gelir
aynı değil performans ve işlemci olarak bazı tellerinde de ram olarak daha iyi teller onlar ama ben i araştırma yaptım kitkat 512 mb ramlı eski tellerde bile esüper performans sağlıyacakmış.bu da demek oluyorku lg gibi bir android devinin l5 gibi bir telefonu kullanan kullanıcıları performans açısından rahatlatymak için kitkat güncellemesini vercektir.

Tepkiler: erdo535 ve LimePie

erdo535

Üye
hey yasa şimdi içim dahada rahatlattı zatn L serisi dünyada 15 milyon adet sattı garanti verir güncellemeyi ne zaman gelir bilinmez bir an önce gelse...

Tepkiler: AVCIUGUR
4XHD ye gelirmiki ya L5 Listede nasıl olmaz

AVCIUGUR

Üye
Güncelleme L serisine geç gelecek ama gelecek.Meraklanmayın aynı jelly bean gibi olacak.

iblah60

Üye
ohhh be sonunda yaw saolun arkadaşlar rahatlattınız beni

Optimus g ye gelmıcekmı sımdı kitkat sonuçlar ney ?

LimePie

Üye
durun arkadaşlar aralık ayı gelsinde o zaman hangi telefona gelir gelmez netleşir şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz.

iblah60

Üye
inşallah kardeş telefonun bu yavaşlığından bıktım...

erdo535 android sürümüm 4.1.2

erdo535

Üye
evet yavaşlık biraz bendede var gelirse telefonda rahatlar bende.

iblah60

Üye
zaten bu güncellemenin yavaşlık yüzünden gelmesini istiyorum tel hızlansın istiyorum...

Gerçekten ben de merak ettim.Lg optimus 4xhd kullanıyorum sağlam özellikleri var 512 mb ramı olan telefon bile 4.4 ü alabildiği söyleniyo önceki sayfalarda.Lg 4xhd 1gb ramı 1,5 ghz tegra 3 işlemcisi var bence gelmeli bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim.

Konu Sahibi
L5 e gelcek hatta avrupada geldi ancak türkiyeye daha gelmedi