LG Optimus Pro-Motorola XT316

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paKRos

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Pro-Motorola XT316
bu cihazlar hakkında biligisi olan var mı türkiyeye gelir mi gelirse ne zaman gelir??

Elektr0

Elektr0

Üye
LG optimus pro için 600-800Mhz işlemci ,android 2.3, 512ram , 3 Mp kamera , dokunmatik ve qwerty klavyeli tasarım gibi özellikler duydum ne kadar dogrudur bilmiyorum. ve fiyatınında 130 - 180 $ olacagını söylüyorlar...Türkiye'ye gelirse güzl olur...

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus pro ; QWERTY klavye ve dokunmatık ekrana sahip, ekran boyuru 2.8 inç, beyaz sıyah ve tıtan olarak 3 renkte pıyasaya cıkacak,Android 2.3 Gingerbread yuklu,800MHz'lik işlemcisi 1500mAh bataryası var. Fıyatı henuz bellı degıl ama lg smartphone'ları hep ucuz oluyor.. bende aldım ordan bılıyorum kaliteli ve fiyatı ucuz smatphone almak ıstıyorsan lg ye bakmak faydalı gercekten..

technoshark

technoshark

Üye

ürün hakkında yeterli bilgiye ulaşabileceğin adres :oke:

fireman87

fireman87

Üye
Vallahi güzel cihazmış ek olarak o telefonu alabilirim, 2.3 gingerbread işletim sistemi.. Sağlam cihazmış gözüm kaldı :pro:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

paKRos

Üye
    Konu Sahibi
bnmde gözüm kaldı türkiyeye gelir mi ki :D gelirse ne zaman gelir 2-3 hafta içinde gelirse hiç kaçırmadan alırım .D

IIMyErenII

Üye
Kardeşler lg pro c660 ne zaman türkiyeye gelir
efcell.net satıyor güvenilirmi bilmiyorum bide türkçemi
bi baksanız

fiyatı da 500lira

Ocean258

Ocean258

Üye
1-2 ay ıcersınde gelır dıye dusunuyorum bende hocam.. beklemeye değer bı telefona benzıyor bence. ben optımus Black'ı 2 ay bekledım sonunda geldı 3 aydırda kullanıyorum cokta memnunum telefondan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt