LG Optimus me P350 Nasıl Bi Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emmonreo

emmonreo

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus me P350 Nasıl Bi Telefon
3 Gün sonra bime gelecekmiş(300tl) sizce n96mı satıp almalımıyım nası bi telfon oyunlarda ve film izlerken sorun çıkarırmı

not; pes 2011 açarmı :)

TheCower

TheCower

Üye
Film izlersın ama o pesin p sini açmaz

emmonreo

emmonreo

Üye
    Konu Sahibi
ölemi diosun :(

zeusahmet

zeusahmet

Üye
ben yeni aldım 370 liraya kamerası kötü çözünürlük iyi değil ama internete girmek için çok ideal

technoshark

technoshark

Üye
Kamerası kötü derken dostum ? sadece gece çekimlerindemi ? genel olarak kötü olacağını sanmıyorum sonuç olarak 3.0 mp di dimi kamerası az buz değil yani...

ama fiyatı cidden uygun bak bimdeki kampanyayı takip etmelisin bence, he pes oynuyacam diyorsan paraya kıymanı tavsiye ederim :D

al sende ben gibi bir tane optimus black oyunların kralını oyna HD (: Şimdi özendirmek gibi olmasın ama ekran kalitesi hakkaten ön plana çıkıyor heleki film izlerken.. kesin gidip incelemelisin... ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
kamerası cok tatmım etmeyebılır senı normal bı kameraya sahıp..tasarımı, ekran kalıtesı parlaklıgı cok guzel şarjı gayet ıyı gıdıyor,fiyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırı bence.. android 2.2 froyo yuklu uygulama ve oyunlardada sıkıntı yasamıyorsun.. 3 ay kullandım tavsıye ederım

buket2

buket2

Üye
bence güzel bir telefon ben kullandım tasarımı gayet hoş aynı zamanda fiyatı çok uygun.... hızı iyi google marketten istediğin uygulamayı ve oyunu rahatlıkla indirip sorunsuzca oynayabiliyorsun.... tavsiye ederim

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Geçen ay 380 e aldım :D çok memnunum oyun açasından fazla geniş bir yelpazesi yok ama eğlenceli oyunlar mevcut.internet için çok ideal facebook,youtube vs. gibi sitelerden video izleyebilirsin

technoshark

technoshark

Üye
Şimdiki fiyatı ise 300 tl bimde, bence kaçırma fırsatı (:

fireman87

fireman87

Üye
Ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla yürü. O fiyata android 2.2 froyo işletim sistemi olan bi cihaz daha alamazsın. Genel olarak o özellikleri olan bi cihazı o fiyata bulamazsın. Oldukça kaliteli bence..

Ocean258

Ocean258

Üye
Ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla yürü. O fiyata android 2.2 froyo işletim sistemi olan bi cihaz daha alamazsın. Genel olarak o özellikleri olan bi cihazı o fiyata bulamazsın. Oldukça kaliteli bence..

aynen hocam katılıyorum sana.. dıger konularada yazdım zaten yarın bım'de satısa cıkıyormus bu fıyata android 2.2 froyo yuklu bı smartphone kullanmak ısteyenlerın kacırmaması gerekn bı telefon. bence tasarımıda cok tatlı bı telefon yanı alıpta pısman olacagını sanmıyorum kımsenın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt