LG optimus me oyunları(istek)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus me oyunları(istek)
oyunlarından bi kactene oyun verırsenız ıyı olur ve merak ettıgım bı konu bu telın sensoru varmı ?

denizgedik

denizgedik

Üye
google a filecrop yaz istediğin bi oyunu yaz sonuna apk yaz indirebilirsin bedavaya . Telefonun sensörü var ben denedim NFS Shift yükledim rahatlıkla oynadım . Burn the Rope + da oynadım

• Beğen
Tepkiler: maymuncuk21
Yunkaai

Yunkaai

Üye
google a filecrop yaz istediğin bi oyunu yaz sonuna apk yaz indirebilirsin bedavaya . Telefonun sensörü var ben denedim NFS Shift yükledim rahatlıkla oynadım . Burn the Rope + da oynadım

Arkadaşım biz uyumlu oyunlar istiyoruz... bizde biliriz öyle indirmesini.... hangisi,kaçtanesi çalışır bilelim ona göre indirelim

denizgedik

denizgedik

Üye
Need for Speed Shift
Burn the Rope
Fruit Ninja
Yoo Ninja Plus
Ninjump
Angry Birds
Angry Birds Seasons
Angry Birds Rio

• Beğen
Tepkiler: maymuncuk21
maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
    Konu Sahibi
Need for Speed Shift
Burn the Rope
Fruit Ninja
Yoo Ninja Plus
Ninjump
Angry Birds
Angry Birds Seasons
Angry Birds Rio

saolasın :D

Masha

Masha

Üye
LG Optimus Me 'de Anrdoid ve Google Marketteki bütün oyunlar ve uygulamalar uyumlu mu ?

technoshark

technoshark

Üye
google marketteki tüm oyunları ücretsiz indirebilirdin arkadaşım, ekstra istediklerin nedir ki anlamadım ?

gitarsist

gitarsist

Üye
marketteki herr uygulamayı maalesef çalıştırmıyor. savaş oyunlarında kaliteli olanlar hiç yok.

ANDROID-ci

Kapalı Hesap
arkadaşlar bu oyunlar basit ama cs portable gibi nova gibi oyunları oynatmıyor mesela hangi oyunları oynatır derseniz çeşit çok ama lg optimus me kaldır mıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt