lg optimus me internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ad_min_2746

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus me internet sorunu
bende lg optimus me var kendi tarayicisindan internete girdigimde tarayıcı kapanıyor ayrica dolphin skyfire gibi tarayicilari da denedim ama onlarda da aynisi oluyor opera mobile da çalışmıyor sadece opera mini çalışıyor o da flash player desteklemiyor lutfen yardim edin

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Flash player destekliyen tarayıcı bul seni alnından öpeyim :D

Ocean258

Ocean258

Üye
normalde flash player'ı desteklıyor kendı tarayıcısı onun.. yazılımsal bı sorun var sanırım .. Çak bı format temız olsun bırseyı kalmaz..

Ayarlar - Gizlilik - Fabrika ayarlarına geri dön

• Beğen
Tepkiler: technoshark

ad_min_2746

Üye
    Konu Sahibi
formatı denedım olmadı

y n s c n

y n s c n

Üye
Flash'in en son hangi sürümünü güncellediniz ?

Masha

Masha

Üye
Optimus Me Android 2.2 Froyo olduğu için işletim sistemi şansın var :)
Önerim Google Marketten güncel Flash Player versiyonunu indir.

Ocean258

Ocean258

Üye
son çıkan surumden bi oncekını kullanmayı denedın mı hocam eger suan son surumu kullanıyorsan eger..

ad_min_2746

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Me Android 2.2 Froyo olduğu için işletim sistemi şansın var :)Önerim Google Marketten güncel Flash Player versiyonunu indir.
denedim olmadı yine de teşekkür ederim

----------Eklendi @ 20:34:31 ---------- Yazıldı @ 20:33:07 ----------

son çıkan surumden bi oncekını kullanmayı denedın mı hocam eger suan son surumu kullanıyorsan eger..
link verebilir misin

Ocean258

Ocean258

Üye
hocam android markete yaz cıkar zaten 10.3 değilde onun bı oncekı versıyonunu ındır ;)

Masha

Masha

Üye
Sanırım 10.1 olması gerek.

Ocean258

Ocean258

Üye
aynen bende oyle hatırlıyorum.. ozaman sorun cıkartacagını sanmıyorum. ben 3 ay kullandım optimus me yi oyle bı sorunlar karsılasmadım.. özellikle wifi ve internet gibi sorunlarla :S

ad_min_2746

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım sorun halloldu arkadaşlar bendeki flash sürümü 10.1 miş 10.3 ü yükleyince sorun halloldu herkese teşekkür ederim

Ocean258

Ocean258

Üye
Rica ederim hocam.. Güle güle kullanırsın artık ;)

ad_min_2746

Üye
    Konu Sahibi
sorun halloldu ama flash player 10.3 yüklenmemiş galiba benim telefon desteklemiyor go launcher ex programını yüklemiştim ondan olabilir ama flashtan kaynaklanmıyormuş

Ocean258

Ocean258

Üye
sorun halloldu ama flash player 10.3 yüklenmemiş galiba benim telefon desteklemiyor go launcher ex programını yüklemiştim ondan olabilir ama flashtan kaynaklanmıyormuş

problem hallolmusa sıkıntı yok ya :)) Güle güle kullan umarım bı daha sıkıntı yasamazsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...