Lg Optimus Me hakkında birkaç sorum var .. TIKLA (:

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Lg Optimus Me hakkında birkaç sorum var .. TIKLA (:
Arkadaşlar sizce Lg optimus me nasıl bir telefon ?

telefonda nasıl oyunlar oynanabilir ? forumdaki tüm android oyunlar oynanabilir mi ? Asphalt 6 felan kaldırır mı ??

telefonun hafızası en fazla kaç oyun alır ?? Hafıza kartına oyun yüklenebilir mi ?

yüklenen oyunlar menüye mi kaydediliyor yoksa oyunlar diye bir klasör demi ?

android oyun bölümünde apk ve sd diye bişeyler duydum bunlar tam olarak nedir ? ve lg optimus me de hangisi var ??

Android Market Var mı ?

CEVAPLARINIZ
İÇİN
ŞİMDİDEN
:tşk:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Öncelikle market var.
Apk dosyası kurulum dosyasıdır sd card dosyası ayrı bi dosya onu hafıza kartına atıyorsun
Menüye kaydediliyor ama klasör oluşturulabiliyor.
Telefon hafızasının bilmiyorum hafıza kartına oyunlar yüklenebilir.
Forumdaki tüm oyunlar oynanmasada çoğu oynanır.
Bence fiyatına göre güzel bi telefon.

61semih

61semih

Üye
sordugun soruların hepsıne kısaca olumlu yanı beklentılerı karsılar gerı kalan soruları zaten onu arkadas cevaplamıs.o fıyat aralıgında alınası telefonlardan bırısıdır

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Öncelikle market var.
Apk dosyası kurulum dosyasıdır sd card dosyası ayrı bi dosya onu hafıza kartına atıyorsun
Menüye kaydediliyor ama klasör oluşturulabiliyor.
Telefon hafızasının bilmiyorum hafıza kartına oyunlar yüklenebilir.
Forumdaki tüm oyunlar oynanmasada çoğu oynanır.
Bence fiyatına göre güzel bi telefon.

Arkadaşım Yorumun İçin Çok teşekkürler. :oke:

----------Eklendi @ 06:43:28 ---------- Yazıldı @ 06:35:52 ----------

Sensörlü araba yarışı felan oynanır dimi ?

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Zaten saydıkların androidin genel özellikleri.. yani tüm androidlerde sensör var..

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Peki tüm android telefonları birbirine uyumlu mu mesela samsung galaxy ace felan optimus me den büyük onlara olan oyunlar optimus me ye tam ekran yüklenir mi ? ve telefonda oyun oynarken kasma felan olur mu ? :hmmm

Android hakkında bilgi sahibi olmadığından androidi tanımaya çalışıyorum. ve merak ettikleri rahatça soruyorum. O yüzden sorularım komik gelebilir :d:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Valla açıkçası bende pek androidte bilgi sahibi değilim ama netten çok araştırıyorum.. sorduklarının hepsi nette var..

ekran boyutları aynı olmasa sığmaz ama 240x400 ekranda pek sıkıntı yaşamassın.. kasmalar tabiki olacak ama nadir, o da oyunların başlarında olur sonra açılır..

fireman87

fireman87

Üye
Bildiğim kadarıyla ;

Optimus me android 2.2 froyo işletim sistemi olan, tasarım olarak ağırlığı ve kalınlığı tam yerinde ufak bi cihaz..
Android olduğu için marketten oyun ve uygulama sıkıntısı çekmezsin, ama bütün oyunları kaldırırmı bilemem, SD karta bi program sayesinde tasıyabiliyosun..
O fiyata göre daha ne olsun dedirticek bi telefon bence, o fiyata ondan iyisini ve ondan kalitesini bulamazsın..
O fiyattaki diğer telefonlarla karşılatırılamaz bile.. Alabiliyorsan tavsiye ederim.

Ocean258

Ocean258

Üye
google market war.. android 2.2 yuklu,oyun ve uygulamalarda sıkıntı cekmezssın hepsını calıstıyordu ben kullandım 3 ay. ben hafıza kartına yukluyordum oyunlar senınde oyle yapmanı tavsıye ederım. dıger sorunun cevabınıda arkadas cok guzel anlatmıs '' Apk dosyası kurulum dosyasıdır sd card dosyası ayrı bi dosya onu hafıza kartına atıyorsun''..

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Nokia 5530 beyazı nasıl ? beyaz telefon daha çok hoşuma gidiyor ve özellikleri optimus me den daha iyi ama işletim sistemi symbian. herkes kötü diyorr :hmmm

trecool

trecool

Üye
arkadaşım hangi özellikleri iyi 5530 un her anlamda optimus me iyidir:)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
arkadaşım hangi özellikleri iyi 5530 un her anlamda optimus me iyidir:)

Ekranı felan daha büyük,kamerası daha iyi ve şekli daha karizmatik :)
2.el kutulu nokia n97 ve n97 mini buldum . ne dersiniz ?
lg optimus me çok küçük geldi bana ama bunları boşuna yazıyorum çünkü herkes android der :d:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Ekranı felan daha büyük,kamerası daha iyi ve şekli daha karizmatik :)
2.el kutulu nokia n97 ve n97 mini buldum . ne dersiniz ?
lg optimus me çok küçük geldi bana ama bunları boşuna yazıyorum çünkü herkes android der :d:

n97 ye hiç girme derim ben ikinci elde alma şansın varsa galaxy gio al ideos x5 al ikinci el dicem ama fazla olcağını sanmıyorum.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Samsung Galaxy Mini mi ? yoksa LG optimus me mi ?

Masha

Masha

Üye
Optimus Me gerçekten iyi bi smartphone ve o fiyattaki en iyi smartphone. Android marketten ücretsiz bir sürü oyun ve uygulama indirebiliyorsun. Android 2.2 Froyo işletim sistemli bi cihaz. Oyunlarda pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum arkadaşımızın dediği gibi 240x400 ekranda rahat bir oyun oynama zevki sağlar. Kaliteli ve tavsiye edilebilecek bi cihaz.

Ocean258

Ocean258

Üye
Nokia 5530 beyazı nasıl ? beyaz telefon daha çok hoşuma gidiyor ve özellikleri optimus me den daha iyi ama işletim sistemi symbian. herkes kötü diyorr :hmmm

uzak dur derım kardesım nokiadan gercekten basın agırır sıkıntı telefon.. ekran kalitesi parlaklık ve şarj süresi olarak optimus me yi gecemez zaten bence android 2.2 her turlu onde oyun ve uygulama konusundada aynı sekılde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt