LG Optimus L7 Haziran’da Türkiye’de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LG Optimus L7 Haziran’da Türkiye’de
MWC 2012’de tanıtılan orta seviye akıllı LG Optimus L7 Türkiye pazarındasatışa çıkarılıyor. 3 Mayıs’ta Avrupa’da satışa çıkarılan ve Türkiye’de önümüzdeki ay satışa çıkacağı duyurulan cihaz Android 4.0 işletim sistemiyle geliyor.

4.3” boyutlarında 800 x 480 piksel çözünürlükte IPS LCD kapasitifdokunmatik ekrana sahipo olan LG Optimus L7, 1 GHZ hızında çalışan Qualcomm MSM7227A Snapdragon işlemciden güç alıyor.

512 MB RAM, 4GB dahili hafıza, Adreno 200 GPU, 5 megapiksel 2592 x 1944 piksel kamera ve 1700 mAh batarya özelliklerine de ev sahipliği yapan cihaz, 1100TL fiyat etiketiyle satışa çıkarılacak.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bu lg'nin ekran çözünürlüğünü acilen arttırması lazım yeni üretimlerinde...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Telefon zaten orta segment.Ne bekliyordunuz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aynen tvlerdeki özeni neden göstermiyo :hmmm

Lg nin tvleri de ise yaramaz ki dostum. Tv nin ozellikleri ayni olan sony veya philips bir tv ile yanyana bak farki goruceksin. Goruntu islemcisi cok kotu oldugu icin sony veya philips in lcd tv si lg nin ledlerinden daha canli ve net goruntu verir. Hele de sony bambaska.

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlısı

technoshark

technoshark

Üye
LG bu ürünle prada benzeri vede daha uygun fiyatlı bir ürün ortaya koymuş olmuş bence.. ve o kadarda kötü bir cihaz gibi de durmuyor, ayrıca orta sınıf kullanıcılara hitap eden bir cihaz. L3 ürünü daha düşük segmentte bir telefon ve oda giriş seviyesi için. Ama şunu demeliyim ki giriş seviyesindeki kişiler için bile çok hızlı bir cihaz, geçiş efektleri falan...

Eğerki L7 almak istemiyorsanız vodafone kullanıcısı abonesi iseniz muhakkak 3D max i incelemenizi tavsiye ederim.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
1 ghz 512 MB bir cihaz nasıl olurda 1100 TL'den satışa çıkarılır anlamıyorum.Zaten şu LG'nin nasıl batmadığınıda anlamıyorum ben.200 lira daha verip Galaxy SII alabilirken 1100 TL'ye bu modeli almak biraz saçma...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca haber için:tşk:

amcalu1

amcalu1

Üye
Beş para etmez

bolamanle

Üye
1 ghz 512 MB bir cihaz nasıl olurda 1100 TL'den satışa çıkarılır anlamıyorum.Zaten şu LG'nin nasıl batmadığınıda anlamıyorum ben.200 lira daha verip Galaxy SII alabilirken 1100 TL'ye bu modeli almak biraz saçma...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca haber için:tşk:

katılıyorum sana bu telefona 750tl anca verilir

MasteLaa

MasteLaa

Üye
700 :tl: Maximum bence..Adreno 200 kullanılmış ne anladım ben :zzz:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
s2'ye benziyor sanki :hmmm

El-CD

El-CD

Üye
haziranı geç ağustos oldu telefon yok hala

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Konu hortmus ya ben de yorum yaziyorum :zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt