lg optimus l7 arka plandaki uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus l7 arka plandaki uygulamalar
Ya akdaslar telefonumda cok sayida uygulama calisiyor ortadaki tusa basili tutup kaydirsam bile arka planda calismaya devam ediyor ram ortalama 120 mb oluyor ne yapmam lazim hangi programi yuklemem lazim bunlari kapatmak icin

seyamkk

seyamkk

Üye
herhangi bir uygulama kullanmanı tavsiye etmem cihazından olabilirsin böle programlar tam tersine daha fazla ram harçıyor. ama garip benim benim L5 bile min. 200 mb ram kalıyo.

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
Neden benim böyle ya herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu acaba

skylinegti

skylinegti

Üye
Ya akdaslar telefonumda cok sayida uygulama calisiyor ortadaki tusa basili tutup kaydirsam bile arka planda calismaya devam ediyor ram ortalama 120 mb oluyor ne yapmam lazim hangi programi yuklemem lazim bunlari kapatmak icin
Advanced system care programını googleplay'den yükle telin ekranına widgetini ekle bilgi (tıkla) çalışan uygulamalar (tıkla) sonlandır (tıkla) bu kadar :oke:

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
Advanced system care programını googleplay'den yükle telin ekranına widgetini ekle bilgi (tıkla) çalışan uygulamalar (tıkla) sonlandır (tıkla) bu kadar :oke:

Kendi kendine aciyor tekrardan bi faydasi olmuyor

Gggg1994

Üye
cihazın performansı oüşer kullanmayın derim

irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
Kaldirdom zaten ama bu kadar az ram miktari normal mi yoksa benimki mi böyle uygulama sayimda az aslinda

- - - Eklendi - - -

Topu topu 5-6 tane iygulama yukledim

enver_techno

enver_techno

Üye
ram miktarı 50 MB altına düşerse sıkıntı
diğer türlü bişey olmaz sorun yok demektir.

- - - Eklendi - - -

unutma performans için ram kullanması gerek :oke:

• Beğen
Tepkiler: bnerdem
irememre

irememre

Üye
    Konu Sahibi
enver_techno

enver_techno

Üye
Korkma bir sorun yok :oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
120 Mb ram kalıyorsa sıkıntı olmaz takılmayın o kadar.

Üst Alt