Yok wifi ile indircem bi deneyim 2012 yiKotan yoksa indir dene ben 1ghz 410 mb ramle oynadim 2012 yi
Saol kardeşim bi 12 yi oynayayım sonra 13 ü indiririmSanmam

2012 de de internet gerekiyo kardeşim2013 de internet falan gerekiyodu hatirladiim kadariyla ama bu isin en iyisi pes e real ha fifayi denemedim daha
Kardeşim birde LG L5 de 0 kasma yaşayabileceğim oyunları söyleyebilirmisin böyle macera felan olsunO zaman onuda deneyebilirsin![]()

Kardeşim mc3 paralı most wanted çıkmıyo benim telefonda internetten apk sini bulsam olurmuMc3 sifir kasma 1 ghz 410 ramle oynuyorum dene most wanted dene
Kardeşim indirdim 2 gb istiyo wifi ile benim hafızamda yokki o kadar bana özelden link atarsan sevinirim oyun linki birde rootlu değil telefonM3 de apk indir ekran kartina gore sonra 700 mb data cek apk ile most wanted de 600 mb falan apk ile iniyo oda rootlumu makine
Kardeşim mc3 paralı most wanted çıkmıyo benim telefonda internetten apk sini bulsam olurmu
4 GB telefonun hafızasıApk + Sd data indir android/data/obb nin icine at bu arada hafizasi ne kadar telefonun ?
Kardeşim başka oyun varsa özelden link atarsan sevinirim2 gb bos yer varsa 600 mb indiriyo
Arkadaşlar başka telefonda kasma yapmıcak oyun varsa tavsiyelerinizi bekliyorum...