Lg optimus l5 yardim konuşurken ekran karariyor

Sponsorlu Bağlantılar

can-07

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus l5 yardim konuşurken ekran karariyor
telefonumu yeni aldım 1ay filan olmadı aldıgım gündenberikarşı taraf arama yaptıgındakonuşma esnasında ekran işlevlerini yitiriyor hold tuşu çalışmıyor bu konu hakkında ne yapabilirim ?

konu yanlış yerde olabilir üzgünüm

skylinegti

skylinegti

Üye
ekranın kararması normal sen telefonu kulağına yaklaştırınca yakınlık sensörü devreye giriyor ve ekranı otomatik olarak kapatıyor,ama hold tuşu hakkında bir fikrim yok...

can-07

Üye
    Konu Sahibi
kulagıma götürmesemde kararıyor arama yaparken karşı tara telefonu açtıgında 3,4 snyde kapanıyor bilgisi olan yardım ? konu güncell

kule169

kule169

Üye
kardeşim benimde bildiğim kadarıyla ekranın kararması sensörle alakalı bendede aynısı oluyor ama holdu bende bilmiyorum

umutbabaaa

Üye
Benim bu konu hakkında bilgim var.
Sensörlerle alakalıdır.Bunu gizlilik ayarlarından güç tuşu çağrı bitir tikini işaretliyoruz.
Artık biriyle konuşurken güç tuşuna basarak hemen görüşmeyi sonlandırıyoruz...

kanuysal

Üye
LG lerin hepsinde var bu, telefonun sensörleri hassas, buğu bile olsa sensör devreye girerek ekranı karartıyor. sensörler sürekli temiz tutulmalı, arama esnasında bu sıkıntılya karşılaşıldığında da sensörün üzerini tişörtle yada pantolonunuzla hemen siliverin ekranın açıldığını görürsünüz, ben de çok çektim sonunda derme çatma yolla çözdüm, sizin de işinize yarar umarım.

Üst Alt