Invoke Üye musti_40' Alıntı: Deaht triggeri oynayabilirmiyim kasmadan Genişletmek için tıkla ... Cihaz temiz olursa ve grafikler lowda olursa oynayabilirsin, sanırım.Bak üstteki yazıyı sonradan düzenledim, sonradan yazdıklarımı da bir oku.*
musti_40' Alıntı: Deaht triggeri oynayabilirmiyim kasmadan Genişletmek için tıkla ... Cihaz temiz olursa ve grafikler lowda olursa oynayabilirsin, sanırım.Bak üstteki yazıyı sonradan düzenledim, sonradan yazdıklarımı da bir oku.*
Mustafa-26 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Cihaz temiz olursa ve grafikler lowda olursa oynayabilirsin, sanırım.Bak üstteki yazıyı sonradan düzenledim, sonradan yazdıklarımı da bir oku.* Genişletmek için tıkla ... Kardeşim cihazda facebook whatsapp clean master mobile care yüklü çalıştırırmı birde bunlardan hangisi gereksiz uygulamadır ?
-qarapapaq-' Alıntı: Cihaz temiz olursa ve grafikler lowda olursa oynayabilirsin, sanırım.Bak üstteki yazıyı sonradan düzenledim, sonradan yazdıklarımı da bir oku.* Genişletmek için tıkla ... Kardeşim cihazda facebook whatsapp clean master mobile care yüklü çalıştırırmı birde bunlardan hangisi gereksiz uygulamadır ?
Invoke Üye Mobile Care nedir bilmiyorum. Clean Master Lüzumsuzdur. Çalıştırır mı diye soruyorsun ama çalıştırmıyor demişsin zaten 1. mesajda.
Mobile Care nedir bilmiyorum. Clean Master Lüzumsuzdur. Çalıştırır mı diye soruyorsun ama çalıştırmıyor demişsin zaten 1. mesajda.
Mustafa-26 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Mobile Care nedir bilmiyorum. Clean Master Lüzumsuzdur. Çalıştırır mı diye soruyorsun ama çalıştırmıyor demişsin zaten 1. mesajda. Genişletmek için tıkla ... çalıştırıyor ama hafif kasma yaşıyor bence en iyisi temiz bir format
-qarapapaq-' Alıntı: Mobile Care nedir bilmiyorum. Clean Master Lüzumsuzdur. Çalıştırır mı diye soruyorsun ama çalıştırmıyor demişsin zaten 1. mesajda. Genişletmek için tıkla ... çalıştırıyor ama hafif kasma yaşıyor bence en iyisi temiz bir format
Mustafa-26 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: hafif kasma her zaman olur, büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Doğru söylüyorsun kardeşim -qarapapaq-' Alıntı: hafif kasma her zaman olur, büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ben bu telefonda aspalth 7 yi modern combat 4 ve nova 3 ü oynarmıyım kasmadan çünkü youtubedeki videolarda adamlar çalıştırmış kasmadan
-qarapapaq-' Alıntı: hafif kasma her zaman olur, büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Doğru söylüyorsun kardeşim -qarapapaq-' Alıntı: hafif kasma her zaman olur, büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ben bu telefonda aspalth 7 yi modern combat 4 ve nova 3 ü oynarmıyım kasmadan çünkü youtubedeki videolarda adamlar çalıştırmış kasmadan
orxan_92 Üye musti_40' Alıntı: Doğru söylüyorsun kardeşim Kardeşim ben bu telefonda aspalth 7 yi modern combat 4 ve nova 3 ü oynarmıyım kasmadan çünkü youtubedeki videolarda adamlar çalıştırmış kasmadan Genişletmek için tıkla ... Yukle oyna sende)
musti_40' Alıntı: Doğru söylüyorsun kardeşim Kardeşim ben bu telefonda aspalth 7 yi modern combat 4 ve nova 3 ü oynarmıyım kasmadan çünkü youtubedeki videolarda adamlar çalıştırmış kasmadan Genişletmek için tıkla ... Yukle oyna sende)