Lg Optimus L5 E612

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus L5 E612
Arkadaşlar Lg Optimus L5 Nasıl Telefon Arkadaşta Aşağı Yukarı Bütün Uygulamaları Rahatlıkla Açıyor Birde Jelly Bean Gelince Daha Hızlandı Diyor İyimidir Sizce Ben Temple Run Gibi Oyunlar Oynar İnternete Fazla Girerim Bana Yeterlimidir Birde Müzik Dinlerim

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
onlara yeter de bence o fiyatlara discovery al daha iyi 100-150 lira farkla

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
Arkadaşım Benim Biraz Marka Takıntım Var Güvenemiyorum O Tür Markalara
takılma ve devam et ucuz olmasını sebebi tanıtım giriş teller olmasıdır.özellik olarak l5 in iki katı ben de verdiğim paraya pişman oldum.benim tel l5

69ferhat69

Üye
Arkadaşlar Lg Optimus L5 Nasıl Telefon Arkadaşta Aşağı Yukarı Bütün Uygulamaları Rahatlıkla Açıyor Birde Jelly Bean Gelince Daha Hızlandı Diyor İyimidir Sizce Ben Temple Run Gibi Oyunlar Oynar İnternete Fazla Girerim Bana Yeterlimidir Birde Müzik Dinlerim
Arkadasim hala L5 i almadiysan dahada hic alma. Cunku su bu telin bi ustu yani L7 su anda 500-530 tl fiyatlari arasinda satiliyor. Bence ddirek L7 al... tabi hala L5 almadiysan...

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim hala L5 i almadiysan dahada hic alma. Cunku su bu telin bi ustu yani L7 su anda 500-530 tl fiyatlari arasinda satiliyor. Bence ddirek L7 al... tabi hala L5 almadiysan...
Aldım kardeşim alalı çok oldu