Arkadaşlar Lg Optimus L5 Android 4.4 Alacakmı Güncelleme Gelcekmi ?
Arkadaşım Ama 4.4 512 MB Ramli cihazlara gelecek diyolardıda o yüzden sordumBen geleceğine inanmıyorum açıkcası...
Arkadaşım Ama 4.4 512 MB Ramli cihazlara gelecek diyolardıda o yüzden sordum
Kardesim gelmese bile rom atilir bende l5 almayi düşünüyorum sen memnun musunArkadaşlar Lg Optimus L5 Android 4.4 Alacakmı Güncelleme Gelcekmi ?
Arkadaşım Çok İyi Telefon Yani performansı felan süper hiçbir Donması Kasması Yok İşlemci Sistemi 4.1.2 Jely Bean Geldi Oyun performansı Söyle söyleyim Dead Trigger 2 yi hiçbir kasmadan rahat oynuyorum yani memnunumKardesim gelmese bile rom atilir bende l5 almayi düşünüyorum sen memnun musun
Cok sagol kardeşim bu tecrubeyi duymam iyi olduArkadaşım Çok İyi Telefon Yani performansı felan süper hiçbir Donması Kasması Yok İşlemci Sistemi 4.1.2 Jely Bean Geldi Oyun performansı Söyle söyleyim Dead Trigger 2 yi hiçbir kasmadan rahat oynuyorum yani memnunum
Arkadaşım Ama 4.4 512 MB Ramli cihazlara gelecek diyolardıda o yüzden sordum
Ama romla halledılırGelecek demiyorlardı... 512mbda bile düzgün çalışabilecek deniyordu. Sistem çok basit: "Eski cihaza güncelleme yok, yeni cihaza da daha yenisi çıkana kadar var..." Yani güncelleme gelmeyecektir.
Ama romla halledılır
Olsun ben tasarlarim :-Dl5'in sayfasına baktım da pek de iyi durmuyor... L5'in geliştiricilerine bağlı... İyi bir 4.4 hazırlanırsa tabi ki...
gelecek
Kaynak?
dihi tam belli değil yeni modeller eklenebilirEksik liste =P
Peki, teşekkürler.
l5 alma aynı fiyatlarda yani 100 lira farkla discovery al pişman olursun beni dinle.Cok sagol kardeşim bu tecrubeyi duymam iyi oldu
inanmak başarmanın yarısıdır...Kesin bir bilgi değil ki o ...