frkanyldz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Daha yapmadım şimdilik haberini veriyorum bana yardımcı olursanız LG den sonkez l serisi için kapsamlı bir güncelleme alabiliriz bütün tanıdıgınız l Serisi kullanan lar varsa onlarada haberverinpaylaştığın sayfaları bana pm at
LG OPTIMUS L5 E612Sen hangi telefonu kullanıyorsun? L serisinden
Sana kitkat gelmedimi dahaKardeşim ben l7 2 kullaniyorum eğer gelmesse güncelleme lg ile irtibata geçerim yani l5 ile benim telefonum aradinda bir dünya fark var sonuçta
Valla kardeş ben tam olarak bilmiyorum geçen hafta yoktu bu hafta geldiyse bilemiyorumSana kitkat gelmedimi daha
ne zaman lg ye gmail gönderdin bide yeniden kontrol et internete falan bak belki daha yeni gelmiş olabilirValla kardeş ben tam olarak bilmiyorum geçen hafta yoktu bu hafta geldiyse bilemiyorumBen lg ye gmail üzerinden bi mail yolladım telefonuma güncelleme gelecek mi diye onlarda bana şöyle bir yanıt verdiler; "Markamiza göstermis oldugunuz yakin ilgiden dolayi tesekkür ederiz.
Belirtmiş odluğunuz L7 II model cihaz ile ilgili planlanan bir güncelleme mevcut değildir. Cihaz ile ilgili güncelleme talebiniz yazılım geliştirme sorumlularına iletilerek değerlendirmeye alınmıştır"
Onu bilmiyorum18 ayı dolduran cihazlar almayacak diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?