Lg Optimus L Serisi Kullananlar Klübü Ve Yardım Destek

Sponsorlu Bağlantılar

erdo535

erdo535

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus L Serisi Kullananlar Klübü Ve Yardım Destek
L serisi hakkında soru ve sorunlarınızı buradan kolayca sorabilirsiniz.

Son düzenleme:

asdf4236

asdf4236

Üye
bu telefondan kullanıyorum birkaç sorum var.
1-telefon 3g uyumlu diyor ama ekranda yazmıyor. sinyal seviyesinin kısımda operatör ismi yazmıyor sadece yukarıdaki siyah bantı çekince yazıyor.

2-GPS nasıl kullanabilirim? haritadan ve android cihaz yöneticisinden konum bulamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: erdo535
erdo535

erdo535

Üye
    Konu Sahibi
bu telefondan kullanıyorum birkaç sorum var.
1-telefon 3g uyumlu diyor ama ekranda yazmıyor. sinyal seviyesinin kısımda operatör ismi yazmıyor sadece yukarıdaki siyah bantı çekince yazıyor.

2-GPS nasıl kullanabilirim? haritadan ve android cihaz yöneticisinden konum bulamıyorum.
1. telefon 3g çektiği yerde yukarda H harfi olur 2. GPS kullanmak için bildirim çubuğunu indir GPS i aç eğer orda yoksa çubuğu tekrar indir en sağ tarafa geç düzenle de sonra artı tuşuna bas oradan ekle

• Beğen
Tepkiler: asdf4236
asdf4236

asdf4236

Üye
teşekkürler. bir de operatör ismi sadece kilit ekranı ve siyah bandı açınca en altta mı yazıyor? batarya göstergesinin orada falan yazmaz mı?

skylinegti

skylinegti

Üye
teşekkürler. bir de operatör ismi sadece kilit ekranı ve siyah bandı açınca en altta mı yazıyor? batarya göstergesinin orada falan yazmaz mı?
evet operatör ismi sadece kilit ekranı ve bildirim çubuğunda gözükür ama bunun ana ekranda gözükmesini sağlayacak bir widget varmı bilmiyorum biraz araştırırsan belki bulursun...

erdo535

erdo535

Üye
    Konu Sahibi
evet operatör ismi sadece kilit ekranı ve bildirim çubuğunda gözükür ama bunun ana ekranda gözükmesini sağlayacak bir widget varmı bilmiyorum biraz araştırırsan belki bulursun...
Ona çözüm yok Android'in özelliği.

skylinegti

skylinegti

Üye
bu program işine yarayabilir.

Üst Alt