cellat_93
Üye
LG Optimus Hub F/P nasıl
internette gezerken gördüm özellikleri
Daha önce LG Univa E510 adıyla internete sızmış olan bu
Android 2.3.4 Gingerbread işletim sistemiyle çalışan Optimus Hub’un bir diğer özelliği 3.5 inç büyüklüğünde TFT kapasitif 320 x 480 piksel dokunmatik ekranının olması.800 MHz hızında ARM v6 işlemcisi olan Optimus HUB,Adreno 200 GPU ve Qualcomm MSM7227T yonga setine sahip.Hafıza olarak 150 MB dahili belleğe sahip olan telefonda 512 MB RAM ve 32 GB’a kadar arttırılabilir microSD kart girişi bulunuyor.Diğer özelliklerinden bahsedecek olursak ;
Daha önce LG Univa E510 adıyla internete sızmış olan bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Optimus Hub adı ile resmiyete büründü.Optimus Hub’un en çok dikkat çeken özelliği fiyatı olacak gibi düşünülüyor.199€’luk fiyatı ile birçok android’den çok daha ucuz olan Optimus Android kullanıcılarının maddiyatı düşünülerek yapılmışa benziyor.Android 2.3.4 Gingerbread işletim sistemiyle çalışan Optimus Hub’un bir diğer özelliği 3.5 inç büyüklüğünde TFT kapasitif 320 x 480 piksel dokunmatik ekranının olması.800 MHz hızında ARM v6 işlemcisi olan Optimus HUB,Adreno 200 GPU ve Qualcomm MSM7227T yonga setine sahip.Hafıza olarak 150 MB dahili belleğe sahip olan telefonda 512 MB RAM ve 32 GB’a kadar arttırılabilir microSD kart girişi bulunuyor.Diğer özelliklerinden bahsedecek olursak ;
- Bluetooth 3.0
- Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot
- 3.5 mm kulaklık girişi
- 3G
- A-GPS desteği
- 5 MP kamera ve VGA video kaydı
- Stereo FM radyo
- Sosyal ağ entegrasyonu
- DivX/XviD video oynatıcı
- Li-Ion 1500 mAh batarya
fiyatı 599 tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız