LG, Optimus G yeni video.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
71fatih

71fatih

Üye
    Konu Sahibi
LG, Optimus G yeni video.


LG Optimus G’nin gücünü 1.5GHz frekans hızında çalışan Qualcomm’un Cortex-A15 mimarisinden esintiler sunan ve 28nm fabrikasyon sürecinde üretimi gerçekleştirilen dört çekirdekli Snapdrogon S4 Pro APQ8064 işlemcisinin yanında konsol kalitesinde görüntü sunduğunu vaat eden Adreno 320 grafik birimi ve 2GB RAM oluşturuyor.

4.7 inçlik True HD IPS ekran 1280 x 768 piksel çözünürlüğe sahip. Ekranda dikkat çeken bir diğer nokta ise hücre-içi dokunmatik olarak adlandırılan “G2 Touch Hybrid Display” teknolojisini barındırıyor olmasıdır. Standart dokunmatik ekranlardaki dokunmatik panellere nazaran %30 daha ince bir yapıda üretilen telefon paneli hassas ve gerçekçi bir dokunma deneyimi sunmakta. True HD IPS ekran 320ppi piksel yoğunluğu ve çizgili RGB IPS panel nedeniyle AMOLED ekranlardan daha iyi sonuç veriyor. Beyaz bir ekranın görüntülendiği yeni panel %70 oranında enerji tasarrufu sağlıyor ve 470 nit ekran parlaklığına ulaşabiliyor.
Telefonda dikkat çeken bir diğer nokta ise batarya performansında karşımıza çıkıyor. Boyut ve ağırlıktan ödün vermeden daha büyük enerji kapasitesine sahip yeni bir pil geliştirdi. Standart cep telefonu pilleri en iyi sonuçla 500 defa şarj edilebilirken yeni nesil akıllı telefon için geliştirilen batarya ise %60 oranında daha verimli çalışıyor ayrıca yeni pil 800 defa şarj imkanı sunuyor.
Android 4.0.4 ile çalışan Optimus G, 13mp arka kamera (kimi ülkelerde 8mp) ve 1.3mp ön kameraya sahip. 32GB dahili depolamanın yanında telefon microSD kart desteği de sunmakta. 893$ fiyat ile satışa sunulan Optimus G’nin kısa süre içerisinde birçok pazarda satışa sunulacağı bildirmiştik ve bu noktada telefonun gücünün yanı sıra sunduğu yenilikleri detaylı olarak gösteren bir video Youtube kanalıyla yayınlandı. Açıkça belirtmek gerekir ki reklam oldukça etkileyici. Samsung’un Galaxy Note II’ye ait bazı detayları sunduğu ve Alman yönetmen Win Wenders tarafından oluşturulan “Büyülü anlar dile geliyor” adlı reklam filmiyle beraber son dönemlerin en iyi reklamları arasında gösterilebilir.
Reklam filminde telefonun dikkat çeken bazı detayları üzerinde durulurken özellikle QSlide, bizlere ekranda aynı anda iç içe geçmiş ve transparan diyebileceğimiz iki farklı görüntü sunuyor. Kullanıcı tek hareketle bu ekranlar arasında geçişi sağlayabiliyor ve bu sayede aynı anda iki görevi tamamlayabiliyor. Yani video izlerken kısa mesaj yazılabilir ya da tarayıcıda gezinme sağlanabiliyor. Yine Live Zooming ile video oynatırken yakınlaştırma imkanı kullanıcılara sunuluyor. Böylece kullanıcılar fotoğraf yakınlaştırmada yaşadıkları deneyimi artık videolarda da yaşayabilecek. Telefonun sunduğu şık tasarımın yanı sıra 13mp kamerasıyla hareketli nesneleri çekmede gösterdiği performans videoda detaylı olarak sunulmakta.
İşte Optimus G’nin gücü ve sundukları

<span style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none; font-size: medium; ">[video]http://www.youtube.com/user/LGMobileHQ?feature=watch[/video]

Alıntı: DH
 
  • Beğen
Tepkiler: byefendy00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt