Lg Optimus F7 Özellikleri ve Yorumları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarimakas

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus F7 Özellikleri ve Yorumları

LG'nin son olarak piyasaya çıkardığı akıllı telefonlardan ikisi ve .
LG Optimus F7 üst segmentte yer alırken Optimus F5 orta seviye özelliklerde akıllı cep telefonu olarak karşımıza çıkıyor. Android Jelly Bean işletim sistemli Optimus F7 çift çekirdekli 1.5Ghz işlemci ve 2gb ram'e sahip. Siyah ve beyaz renklerde kullanıcısı ile buluşan LG Optimus F7'e 4.7" lik gerçek HD IPS LCD ekran kullanılmış. Optimus F7'nin ekran çözünürlüğü ise 720x1280px.
LG Optimus F7, kullanıcısına 8gb dahili depolama alanı ve bunun yanısıra 32gb'a kadar arttırılabilir MicroSD kart desteği sunuyor. Cihazda iki adet kamera mevcut. 8 megapiksellik arka kameraya 1.3mp lik ön kamera eşlik ediyor. Arka kamera LED flaş ile de desteklenmiş. LG'nin ve modellerinin her ikisinde de 4G LTE desteği bulunuyor. LG Optimus F7'de kullanılan batarya ise 2540mAh. LG Optimus F7'nin Mart 2013 içinde satışa sunulması bekleniyor.
kaynak:
 


waycell

waycell

Üye
ben bu telefon firmalarını anlayamıyorum.üst seviye demiş f7 ye ama 4x hd nin altında bir donanımla telefon sürüyor piyasaya işlemciyi düşürüp ram arttırmak ta ayrı bir olay zaten ram sıkıntısı olmuyorki 1 gb ta.hadi rami arttırdın işlemci neden çift böyle yarışamaz bu firma..zaten yazılım desteğide cabası hala 3dye ve 3d maxa ics bekliyor millet
 
Ocean258

Ocean258

Üye
Güzel özellikleri varmış IPS ekranları LG sürekli kullanacak anlaşılan smartphoneler de :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt