darkblue01
Üye
merhaba arkadaşlar. v30a yüklemesinden sonra telefonun ekranı dönmüyor, döndürme ayarları açık ve her türlü ayarı da kontrol ettim. araştırdım bazı arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarına döndürün düzelir demişler, -Ayarlardan -Yedekle ve Sıfırla -Fabrika Verilerine Sıfırla yı seçip sıfırladım ama sonuç yok. Olmayınca da geri yükledim teli. Çözüm önerisi olan var mı???
Ekran döndürme sadece uygulamaların içerisinde geçerli biliyorsunuz değil mi ?
İçeriğinin görselleri var mı? ve detaylı anlatımı.Bu bir duyurudur ; arkadaşlar deneyeniniz var mı bilmiyorum bir rom denedim ve şu ana kadar bir cm10 romundan ilk defa bu kadar memnun kaldım bu romun adı slimroms cm10.1 konusuna ekledim isteyen indirip deneyebiliryani bu romu kim optimize etmişse olmuş bu rom
Bu bir duyurudur ; arkadaşlar deneyeniniz var mı bilmiyorum bir rom denedim ve şu ana kadar bir cm10 romundan ilk defa bu kadar memnun kaldım bu romun adı slimroms cm10.1 konusuna ekledim isteyen indirip deneyebiliryani bu romu kim optimize etmişse olmuş bu rom
arkadaşlar official ICS yükleyince,
1. Mesaj yazmada kasma oluyor mu?
2. Pil ne kadar gidiyor?
3. Telefon kasıyor mu?
mesaj kasma yapmıyor pil bende 1,5 gün gidiyor
telefon çok yüklenirsen bazen donuyor ki o da her rom da öyle
1,5 yıl önce black vardı satmıştım sırf bu mesajda kasma yüzünden. hiç uygulama açık değilken boş ram kaç oluyor?
bir de internete girince çok ısınıyor mu telefon?
kamera çekiminde filan bir sorun var mı herhangi bir bug filan
- - - Eklendi - - -
birde mesela bu jellybean launcherni kullanmak itemiyorum başka bir launcher kullanınca sorun yaratıyor mu cm10.1 de sorun yaratıyorduda
İçeriğinin görselleri var mı? ve detaylı anlatımı.
270 MB'ı gördüğümü bilirim. (max)1,5 yıl önce black vardı satmıştım sırf bu mesajda kasma yüzünden. hiç uygulama açık değilken boş ram kaç oluyor?
- - - Eklendi - - -
bir de internete girince çok ısınıyor mu telefon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?