arvistar
Üye
Öncelikle hayırlı olsun;
daha sonrasında önceden android telefon kullandı isen zaten herşeyi biliyorsundur, ama kullanmadıysan birşeyleri öğrenmen gerecek .. Bunun için doğru yerdesin ama öncelikle telefonun bir gelsin, azıcık kurcala telefonuna hakim olduğunu göster sonrasında elimizden gereken paylaşımları sunarız sana..
Telefonunu ilk aldığında açık bir şekilde şarj et, sonra telefonunu kapatıp tekrar şarj etmeye devam et, doldu deyince çıkartıp tekrar tak.. dolunca işlem tamamdır...
Daha sonrasında ilk bir hafta ortalama şarjın 12 saat falan gidebilir, eğerki çok kurcalarsankurcalamassanda 14 saat gibi bir zaman gidebilir bunu düşünme, telefon bir hafta sonra tam kendine geliyor..
İçerisinde zaten dünya kadar uygulama olacaktır. Geldiğinde hangi versiyonda olduğunu falan söylersen yardımcı oluruz
Valla arkadaşlar size birşey diyeyim, cyanogenmod kullanıyorum.. yok böyle bir güzellik, ayrıca bu vector oyununda falan kasmada olmadan oynuyorum rahat bir şekilde.. tek sorunum wifi ye bağlanamıyor evde internetim olmadığı için evde deniyemiyorum.. Şirket modeminide kurcalamak istemiyorum
Fransa romu yüklü olan bir Optimus Black almış bulunmaktasın. Smart Flash Tool ile içine Türkiye romu atabilirsin, yazılım güncelleme Türkiye romunda yok zaten, o özelliği bizim roma koymamışlar (nedenseÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben birkaç ay önce ikinci el bir LG-P970 marka telefon aldım yazılım bilgileri kısmına girdiğimde 4.0.4 android sürümü 1035.23_20110407 Kernel Sürümü 3.0.8 program versiyonu P97030b-EUR-XX yazılım güncelleme kısmına girdiğimde cihazınız henüz kayıtlı değildir diyor ayrıca instagram uygulamasında da sorun var bu android sürümü iyi bir sürümü daha avantajlısı mevcut mu varsa nasıl yapabilirim ?
Acilll Yardım!!!
telefonu alalı 2 hafta oldu normal konuşmada sorun yok.Amaa hoparlör de konuşurken çok yakın olmama rağmen ses çok kısık gidiyor.
sanırım bunda gürültü önleme özelliğinden dolayı 2 mikrofon var hoparlör açıkken üstten ses gidiyor ama alttan ses gitmiyor. sizde de aynı sorun varmı.
arkadaşlar size bir kaç sorum olacak smat flash toolla telefona root yapmadan diger romlarda kurulabilir mi
yoksa orjinal romlar mı tavsiyeniz merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim
V30C iyi bence. ama cihazını garanti dışına çıkarır. Çünkü Türkiye için çıkmış bir yazılım değil.teşekkürler cevap verdiginiz için birde son sorum olacak bu orjinal romlar içinde 4.0.4 ıce cream içinde hangisi en saglam rom onuda yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?