ahmet-212
Üye
Telefon açılıca sadece LG yazısı çıkıyor, gerisi yok, ana ekran siyah, güç tuşu+seskısma+home tuşlarına basılı tuttum yine olmadı. Telefonu açabilmem için ne yapmam lazım?
Arkadaşlar forumda lg optimus black hakkında sorunu olan arkadaşlar bu başlık altında, özellikle etiketleme işlemi yaparak belirtirlerse sorunlarını elimden geldiğince hepsine cevap vermeye çalışacağım..
Arkadaşlar Burada yazılanlar olursada okumadan soru sormamanızı tavsiye ederim, çünkü tekrar tekrar aynı şeyleri yazmıyalım.. Ana konu olsun
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Etiketleme işlemini : Konuyu beğenirseniz dahi muhakkak oraya yönleneceğimdir.. güncell olarak sorunlarınıza çare bulmaya çalışacağım... Bilginiz olsun...
İyi günler.
Mesajlardan seceneklere bas ayarlara gir ordan iletim raporlarını işaretle
Merhaba Lg Optimus Black p970 telefonum var dün akşam bir şey yoktu telefonumu sabaha kadar şarja koymuştum bu sabah dokunmatik ekranım basmıyor kapattım bu sefer pin kodu giremiyorum bazen çalışıyor bazen çalışmıyor şimdi ise hiç basmıyor telefonumun açılmasında ve ekran ışığında renginde bi sıkıntı yok ancak telefonumun dokunmatiği basmıyor burada bir telefonuya gösterdim dokunmatik ekran bozulmus 200 TL dedi banaacaba sizin bu konuda bir bilginiz var mıdır? yada dokunmatik ekran alabileceğim uygun ve güvenilir bir yer var mı bildiğiniz..
Oncelikle gecmis olsun ekran yaptiracaksan kesinlikle servise getir telefoncuyu filan bosver .
Servisi aradım 120 TL fiyat verdiler. İnternette dokunmatik ekranlar 65 ile 90 TL arasında değişiyor kafam biraz karıştı şahsen..
merhaba,ben bir iki hafta önce lg optimus p970 aldım ancak özellikle canımı sıkan bir yönu var. internette biraz arastırdım da daha önce bu sıkıntıyı yasayanı göremedim o yüzden konuyu buraya actım. Telefonu iyi güzel de sarja takılıyken ekranın dokunmatik ayarında sacma spaan seyler oluyor. Sarjda degilken dokunmatiği gayet hassas ve gzel ancak sarja takıp bir iki ugrasayım dyince insanı deli ediyor. mesela mesaj yazarken sizin bastıgınız tuslardan alakasız tuslara basılıyor kendiliğinden. Yardım edebilecek biri var mı yoksa servise mi götursem telefonu ?
5 dk önce tekrar taktım simdi bi sorun olmadı. iki haftadan beri ilk defa sorun olmadı ama tekrar baslayabilecegini dusunuyorum. biraz sans isi sanırım.Musteri hizmetlerini aradm ve koskoca lg'nin türkiye de sadece istanbul,izmir ve ankara da yetkili servisi oldugunu söyledi. sanırım kendiliginden düzelmesini bekleycm. yardımcı olabilecek yok gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?