LG Optimus Black Paylaşım Alanı

DonVitoo

Üye
Güzel kılıflar bulabileceginiz bir site söyleyim size.( )telefon aksesuarlarını honkong sitelerinden alabilirsiniz bu sitelerle ilgili karşılaştırmalar sitesinde var.

Arkadaşlar Optimus Black için

Pro versiyon LockBotPro...

yani Tuş Kilitleri

çok güzel uygulama arkadaşlar kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.. google marketten apk manager programını indirip kurabilirsiniz. yada telefonunuzun ana ekranında polarice office programındada çalıştırabilirsiniz.

Tepkiler: Ocean258

rar parolası nedir.?

Ocean258

Üye

tesekkurler hocam paylasım ıcın gercekten cok yararlı bı program olmus.. herkese tavsiye ederimm

Tepkiler: technoshark

yas_m

Üye
arkadaşlar çektiğimiz resimler için klasör nasıl oluşturuyoruz.yardımlarınızı bekleriz.

merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olacaktı Lg hayranıyım GD 900 den sonra p970 aldım ancak telefonu hala çözebilmiş değilim . . forumda soruma cevap aradım ama bulamadım . . indirdiğim temaları oyunları telefona nasıl yükleyeceğim . . telefonda hangi klasöre atmam lazım çünkü atıyorum ancak hiç bir şekilde bulamıyorum . . bi yardım lütfen . .

Öncelikle Hayırlı olsun arkadaşım telefonun, Söyle diyeyim sana , Google marketten apkmanager adlı uygulamayı telefonuna indir. sonrasında tüm indirmiş oldugun uygulama oyun ne varsa ındırmıs oldugun apk manager dosyasında göruceksın, aynı zamanda bunları polarice office adlı telefonun ıcınerısındekı yazılımlada gorebılırsın ..

atakan55

Üye
Firmware List P970 LG Optimus Black P970
Lg Destek haklı, Bu adres düzenli aralıklarla güncelleniyor, Tüm ülkelere ait romlar burada. ben birsefer 2.3.7 yi yükledim birdaha resmi rom harici tövbe eski haline getirene kadar göbeğim çatladı garanti süresi dolana kadar bir daha tövbe. Hız ve batarya isterseniz "Androit Booster" kurun. Pc gibi luzumsuz proğram kurmayın ,az oynayın.

Masha

Üye
Facebook'ta LG Türkiye sayfasında Lg Optimus Black için güncellemenin Ocak sonunda geleceğini söyleyen bir arkadaş çıkmıştı doğru mudur?
Yoksa Android 2.2 Froyo ile devam mı