LG Optimus Black için uygulama,oyun vs yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ladyatalante

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black için uygulama,oyun vs yardım !!!
Yardımcı olursanız sevinirim

Kubde

Kubde

Üye
Ben Blapkmarket i kurdum yüklediğim bütün oyun uygulama çalışıyor asphalt 6 asphalt 5 nfs shift gagstar frut ninja. özellikle asphalt 6 htc desire de kastığından kaldırmıştım optimus black ta bir gram kasma yok

Birde optimus black a silikon kılıf bulamadım sen nasıl kullanıyorsun bildiğin bir site varsa söyle lütfen.

ladyatalante

Üye
    Konu Sahibi
Ben Blapkmarket i kurdum yüklediğim bütün oyun uygulama çalışıyor asphalt 6 asphalt 5 nfs shift gagstar frut ninja. özellikle asphalt 6 htc desire de kastığından kaldırmıştım optimus black ta bir gram kasma yok

tamam işte nereden indireceğim

Kubde

Kubde

Üye
markette astro file manager i kur sonra forumda bütün oyun uygulamaların apk dosyaları mevcut ister oradan indir ister dediğim programda daha çok mevcut

ladyatalante

Üye
    Konu Sahibi

Birde optimus black a silikon kılıf bulamadım sen nasıl kullanıyorsun bildiğin bir site varsa söyle lütfen.

bende kılıf yok hard case var hediye verdiler birde ekrana jelatin var mı sende ?

nexpow

nexpow

Üye
forumda oyunlar paylaşılmış apk dosyasını telefona kur sdkart dosyasını ise android/data klassörüne at gameloft oyunu ise gameloft klssörüne at

• Beğen
Tepkiler: ladyatalante
Kubde

Kubde

Üye
ardi ama ustu yaziliydi cikarttim kilifsiz kullanmak istemuyorum ama yok bulamadim sen bulursan ozel mesaj atarmisin bana lutfen.

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşlar bende 3 tane ekran koruyucu var ankardaysanız gelip alabilrisiniz ankara dışındaysanız sitenin ismini verim oradan alın...

----------Eklendi @ 12:37:35 ---------- Yazıldı @ 12:35:44 ----------

microshoponline diye bir site google yazın çıkar google lg optimus black ekran koruyucu diye yazın birkaç site çıkıyor zaten

• Beğen
Tepkiler: ladyatalante
Kubde

Kubde

Üye
arkadaşlar bende 3 tane ekran koruyucu var ankardaysanız gelip alabilrisiniz ankara dışındaysanız sitenin ismini verim oradan alın...

----------Eklendi @ 12:37:35 ---------- Yazıldı @ 12:35:44 ----------

microshoponline diye bir site google yazın çıkar google lg optimus black ekran koruyucu diye yazın birkaç site çıkıyor zaten

Ekran koruyucu sıkıntımız yok arkadaşım bize kılıf lazım.

Masha

Masha

Üye
Gitti gidiyor a bir göz gezdir istersen Optimus black için vardı bişeyler orda Optimus black gerçekten kaliteli bir cihaz ağırlık bakımından hafif gecen gun taksım saturn de gördüm oldukça başarılı :oke: sadece bütün uygulamaları google marketten indirebilirsiniz dedilerde hepsi ücretsiz değil diyenler var bu konuda bir bilginiz varmı ??

fireman87

fireman87

Üye
technoblue

technoblue

Üye
@dolgona'nın verdiği sitede ücretsiz uygulamalar mevcut. bir de optimus black'ın kendi menüsünde bulunan google marketten smartphone için oyun ve uygulamar çoğu ücretsin olmak üzere indirilebiliyor.

Ocean258

Ocean258

Üye
@Dolgona Tesekkurler..

caneryendi

caneryendi

Üye
slm arkadaşlar farklı nedenlerden dolayı malesef optimus blacki satmak zorunda kaldım sıfırdan bi farkı yoktur boşuna sıfıra fazla ödemeyin 2 hafta bile olmada alındığı günden bugüne ekran koruyucu ve arka kapakla kullanıldı en ufak çizik yok yere düşme vs hiçbirşey olmadı sıfırla aynı almak isteyen olursa kaçırmasın derim ... 800 tl ye veriyorum kutu paket içeriği ekisiksiz faturasıda var vatandan almıştım... ilgilenenler acil özele yazsın oradan cevaplarım birde ankara içi elden satmak istiyorum akrgoyla felan uğraşmak istemiyorum...

hazanmevsimi_

Üye
Arkadaslar gittigidiyor da kilifta var ekran filmi de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...