nonamex
Üye
açıkcası nova display özelliği olan bir smartphone den bahsediyoruz arkadaşım700 NIT IPS LCD ekranı olan ürün sonuçta, emin ol daha iyi görüntü vericektir aradığın parlaklığı optimus blakcte bulucaksın ... aynı zamanda bildiğim kadarıyla google marketteki uygulama ve oyunlar bedava.
700 Tl'ye satamaman doğal sen ne kadar 2 günlük desen de 2. el olduğu için insanlar sıcak bakmaz zaten LG smartphone piyasasına göre gayet iyi fiyata satış yapıyor. sıfır alınabilirken neden kutusu açılmış alsınlar??
Mrb arkadaslar wave 1 telefomu satıp optimus black almak istiyorum ancak wave 1 in ekran kalitesini bu telefonda bulabilirmiyim, wave 1 kullanıp ta bu telefonu alan arkadaşlardan yorum bekliyorum
wave1'in ekran kalitesini bulamazsın. çok daha iyisini bulursun. nova display ekran teknolojisi kullanıyor optimus black. hem daha yüksek kalite hem de daha yüksek parlaklık demek bu da. en iyi smartphone adayı bence optimus black.Mrb arkadaslar wave 1 telefomu satıp optimus black almak istiyorum ancak wave 1 in ekran kalitesini bu telefonda bulabilirmiyim, wave 1 kullanıp ta bu telefonu alan arkadaşlardan yorum bekliyorum
Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce bende lg p970 aldım.avea kullanıcısı olarak türkcell logosundan sıkıldım bende lg nin müş.hizmetlerini aradım 444 6 543 kendileri bilgisayar ortamında telfonu usb ile bilgisayara bağlamamı söylediler (bunları yaparken görüşmeleri farklı bir telf. Yapmak gerekiyor.)kendileri uzaktan erişim ile benim bilgisayara girerek bir proğ.yüklediler ortalama 10-15 dakika ,hem en son yazılımı hemde türkcell logasu ve uygulamaları gitti. Herkeze tavsiye ederim yapmanız gereken 444 6 543 nolu telf.aramak ve sıkıntınızı söylemek hepsi bu. Herkeze iyigünler.
Arkadaşlar yaklaşık bir aydır Lg Optimus kullanıcısıyım Symbian'dan sonra uzay çağı teknolojisi kullanmanın sevincindeyim gayet ince hafif şık telefon arkadaşlarımdan 2si tavsiyem üzere bu telefonu aldı onlarda menmun.
Arkadaşlar yaklaşık bir aydır Lg Optimus kullanıcısıyım Symbian'dan sonra uzay çağı teknolojisi kullanmanın sevincindeyim gayet ince hafif şık telefon arkadaşlarımdan 2si tavsiyem üzere bu telefonu aldı onlarda menmun.
güle güle kullanın... optimus black'in eksilerini artılarını bizlerede aktarırsanız seviniriz...
maxicep.com/lg/lg-optimus-black-kullanici-memnuniyet-anketi-516019.html#post3586872
Alanlari ankete bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?