LG optimus black 2.3 gingerbread'den 2.2 froyoya nasıl dönerim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus black 2.3 gingerbread'den 2.2 froyoya nasıl dönerim ?
Rom atmak için dönmeyi düşnüyorum ama nasıl ?

BATTY

Üye
kdz atman lazım

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Güncel yardim bekliyorum

denizci35

denizci35

Üye
dostum gerekli programlari indir windows enableri calistir on yap (saatin yaninda) sonra driverleri yukle msxml mi miydi neydi o programida calistir. daha sonra batarya yi cikar telefonu bagla. taktigin zaman aygit yoneticisini ac bilgisayarda modemler sekmesiinde lg ile ne varsa deaktif et sonra kdz programini calistir daha sonra istedigin romu at yanliz 2.3.4 den 2.2 ye donemezsin ama2.2 den 2.3.4 de yukseltebilirsin 2.2 ye geri donmen icin bu gibi durumlarda googleden lg smart tool programini arat. yontem gayet basit anlamayan bile yapar yada soylede arasrirabilirsin googleden lg optimus black yeni yontem diye arat

----------Eklendi @ 02:11:05 ---------- Yazıldı @ 02:05:49 ----------

2.2 ye geldiginde blackjack diye program var onu indir telefonu bilgisayara bagla telefon acikken. sonra blackjack uygulamasini calistir blackjack telefonuna reset atacak kapanip acilacak telefonun ve telefonun rootlanacak

----------Eklendi @ 02:14:07 ---------- Yazıldı @ 02:11:05 ----------

not: romlamadan once pcye telefonun baglanmasi ses acma tusuna basili tutarak bilgisayara bagla

----------Eklendi @ 02:22:41 ---------- Yazıldı @ 02:14:07 ----------

googleden soyle arat optimus black logoda kalmaya son bu program 2 i$e yarar 1.si. tefon lglogosunda kalirsa yani brick olursa acmaya yarar. 2. si 2.3.4 den 2.2 10a runa dondurur daha sonra seni ilgilendiren kisim kdz programiyla 2.2 10c yi kurman en bastaki anlatimim

----------Eklendi @ 02:28:04 ---------- Yazıldı @ 02:22:41 ----------

bu siteden sana lazim olanlari indir. kdz ile romunu yukle

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Yardimlarin icin tesekkur ederim sabah uyandigimda ilk isim denemek olacak

Birde gecen hafta ben 2.2 ye dönmeye calisirken LG logosunda kaldi telefon sonra siyah ekran geldi sizin Logo da takilma dediginiz bumu?

technoshark

technoshark

Üye
Aynen o logoda takılma dediğimiz olay :)

Sen rom atmanı dene bakalım ben buralardayım bir aksilik olursa yardımcı oluruz ;)

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Aynen o logoda takılma dediğimiz olay :)

Sen rom atmanı dene bakalım ben buralardayım bir aksilik olursa yardımcı oluruz ;)

Dostum telefon suanda android 2.2 froyo v10a ama atacak rom bulamıyorum ? hep linkler kırık cynogenmode sağlam bi link bulurmusun root işleminide yaptım recovery de tamam bitek sağlam link kaldı bi yardım et :)

technoshark

technoshark

Üye
Hemen dostum bir tane upload ediyorum sana ;)

----------Eklendi @ 12:04:30 ---------- Yazıldı @ 11:36:25 ----------

Buyur Dostum upload ettim. ;)

----------Eklendi @ 12:04:45 ---------- Yazıldı @ 12:04:30 ----------

Buyur Dostum upload ettim. ;)

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah bende şuan zeus rom v2.2 yüklü

technoshark

technoshark

Üye
Bu benim uploadım, stabil vede güzel bir romdur.. tavsiye ederim.. dene beğenmessen başka upload ederim :)

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
Bu benim uploadım, stabil vede güzel bir romdur.. tavsiye ederim.. dene beğenmessen başka upload ederim :)
Ya cynogenmod rom iyide Launcherini begenmedim o romu cok karistirmislar kamerayi flnda begenmedim ama zeus fena degil ama ram olarak kotu zeus :) baska rom önerin varmi

sercikan

Üye
şöyle şarjı çok giden hızlı ve görünürde lg 2.3 kadar kişisellştirilebilir bi rom varmı acaba :D

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
sen hangi rom kullanıyorsun ?

sercikan

Üye
orjinal rom benimkisi .d

technoshark

technoshark

Üye
Ya cynogenmod rom iyide Launcherini begenmedim o romu cok karistirmislar kamerayi flnda begenmedim ama zeus fena degil ama ram olarak kotu zeus :) baska rom önerin varmi

açıkcası nova rom daha sağlam vede stabil ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...