Lg optimus 4x hd yeni günceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tavuklar

tavuklar

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus 4x hd yeni günceleme
Lg optimus 4x hd v10f çikmiş arkadaşlar nasil yükleyen varmi

Samet.25

bu telefonun beyazı cok hosuma gidiyo ama guncellenirmi dıye korkuyordum :D

tavuklar

tavuklar

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha kardeş güncelleme sikintili oluyor da çok geç geliyor güzel telefonda güncelleme ben bunu alacağima böyle olacağini bilseydim s 3 alirdim çünkü güncelleme veriyor

technoshark

technoshark

Üye
Listede Turkey için sadece V10E var :S V10F yok.. Sen avrupa romuna mı bakıyorsun acaba ?

Ocean258

Ocean258

Üye
LG güncelleme olayına el attı sonunda daha ayrıntılı bilgi yok mu ?

technoshark

technoshark

Üye
Açıkçası arkadaşın telefonuna baktım, güncelleme bulundu falan demedi :S anlamadım bende arkadaşım sen farklı bir rom yükleyerek mi bu kanıya vardın acaba ?

cgtyc7

Üye
wifi üzerinden güncelleştirme kontrolü yapınca yeni sürüm yok diyor fakat bilgisayara bağlayıp pc suite programını çalıştırdığınızda yeni sürümü indirebiliyorsunuz.yapıyorum güncellemeyi şuan %3de

technoshark

technoshark

Üye
wifi üzerinden güncelleştirme kontrolü yapınca yeni sürüm yok diyor fakat bilgisayara bağlayıp pc suite programını çalıştırdığınızda yeni sürümü indirebiliyorsunuz.yapıyorum güncellemeyi şuan %3de

Güncelleme buldu, peki hangi sürüm ? bakabilir misin bir zahmet.

tavuklar

tavuklar

Üye
    Konu Sahibi
ben yukledim tel.de az bir derece hizlanma var sanki kamera focus sorunu gidiriliyor galiba bu guncellemede galiba v10 f yuklu suan turkiye

cgtyc7

Üye
evet v10f oldu telefon.hizlandi ve sanki sarji da daha iyi gidiyo gibi.onun disinda uygulama acisindan bi fark yok.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

cgtyc7

Üye
beyler kesin yukleyin v10f yi.sarj konusunda baya bi iyilestirme oluyo.gayet basarili bi guncellestirme olmus.

Ocean258

Ocean258

Üye
beyler kesin yukleyin v10f yi.sarj konusunda baya bi iyilestirme oluyo.gayet basarili bi guncellestirme olmus.

Android sürümü ne olmuş peki 4.0.4 mü ?

technoshark

technoshark

Üye
Evet 4X HD serisinin versiyonları o şekilde devam ediyor ;)

cgtyc7

Üye
android surumu 4.0.3 hala ama sarj bayaa bi iyilesmis geldi bana. jb ciksin artik ama!

Ocean258

Ocean258

Üye
Bence yakındır JB güncellemesi çünkü haberleri çıkmıştı daha önce

hkenanbolat

Üye
bende v10h var...

technoshark

technoshark

Üye
android surumu 4.0.3 hala ama sarj bayaa bi iyilesmis geldi bana. jb ciksin artik ama!

Kesinlikle, şarj süresi bakımından son derece fark olduğunu biliyorum.. İyi olmuş gerçtektende güncelleme.. dediğin gibi JB gelir ise daha da iyi olacaktır

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
İyikide Nexus 4 almışım Güncelleme beklemiom

william75

william75

Üye
4x hd' de güncelleme ile neler değişti arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt