LG Optimus 4x HD Root Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Mert_Alim

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus 4x HD Root Yardım
Telefomu Rootlamak istiyorum fakat endişeleniyorum ya telefona bisey olursa telefonu yeni aldım garati dışı kalmasına takıldım yardım edermisiniz ve Rootdan fazla Anlamıyorum Bozulusa nasıl yaptıra bilirim root yapıp geri eski haline getirsem servis anlar mı

turkishield

turkishield

Üye
dostum sakin ol root yapınca sanki telefon elinden uçacak gibi konuşuyosun :) hiç bişey olmaz ki rootlayınca.garantiye giderkende ya unroot yaparsın yani rootu kaldırırsın yada sıfırdan rom atarsın bu kadar basit :) forumda root atma yöntemleri var en basit yoldan bi bak.kolay gelsin :) sorun olursa pm ile ulaşabilirsin

Mert_Alim

Üye
    Konu Sahibi
Yardımın icin teşekürler bir sorun olursa mesaj atarım çok saol.

kirliadam

Üye
dostum sakin ol root yapınca sanki telefon elinden uçacak gibi konuşuyosun :) hiç bişey olmaz ki rootlayınca.garantiye giderkende ya unroot yaparsın yani rootu kaldırırsın yada sıfırdan rom atarsın bu kadar basit :) forumda root atma yöntemleri var en basit yoldan bi bak.kolay gelsin :) sorun olursa pm ile ulaşabilirsin

Kardeşim ben LG firması ile canlı görüşme yaptım. Unroot yapasanız bile cihazı incelediğimizde ortaya cıkacak dedi.

Teknikerleri salak zannetmeyin : ?

Mert_Alim telefon bozulduğunda tanıdığın iyi bir telefoncu var ise ona yaptırabilirsin. En azından ben öyle yapıyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt