Lg optimus 4x hd android 4.3 nasıl yükleriz

Sponsorlu Bağlantılar

kasuza

kasuza

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus 4x hd android 4.3 nasıl yükleriz
Arkadaşlar telefon şimdi ki sürüm 4.1.2 yalnız sıkıldım artık biraz araştırma yaptım yabanca siteler de 4.3 yükseltme anlatılmış reklam olmasın diye vermek istemiyorum yalnız google'a Lg optimus p880 android 4.3 yazarsanız çıkıyor yalnız o tür olaylardan pek anlamadığım için telefona zarar vermemek için yapmadım. Şu an telefonunu 4.3 olarak kullanan ve ya yükselten varmı varsa nasıl yapabiliriz yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler .

İyi Forumlar .

serkankrk

Üye
LG 4xhd'ye 4.3 güncellemesi yayınlamadı ama custom romlar var onlardan yükleyeblirsin bilgin yoksa hiç bulaşma derim ayrıca LG'nin programlarınıda kullanamazsın custom romda

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
Orijinal 4.3 çıkmadı ama xda developer sitesinde 4.3 hatta 4.4 custom rom bile bulabilirsin :cool :thumbup:

kasuza

kasuza

Üye
    Konu Sahibi
Malesef lg optimus 4x hd 4.1.2 kalıcakmış aldığım bilgiye göre yani herkes ileri giderken biz geriye doğru gidiyoruz sırf bu yüzden aldığıma pişman oldum .

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
Malesef lg optimus 4x hd 4.1.2 kalıcakmış aldığım bilgiye göre yani herkes ileri giderken biz geriye doğru gidiyoruz sırf bu yüzden aldığıma pişman oldum .
Bence uzulmene gerek yok sonucta onemli olan ihtiyaclarini karsilamasi.

kasuza

kasuza

Üye
    Konu Sahibi
Bence uzulmene gerek yok sonucta onemli olan ihtiyaclarini karsilamasi.
Haklısın kardeş de kafaya taktım ben 4.3 ü yükleyecem bu site de anlatılmış ama nedersin denesemi ki anlıyorsan bi bakabilir misin konuya adamın yapsam mutlu sona ulaşırmıyız :)

serkankrk

Üye
Reklam gibi olmasın ama linkteki

[TBODY] [/TBODY]
Arkadaşımız detaylı anlatmış eline sağlık diyelim burdan yararlanabilirsin

Üst Alt