LG Optimus 3D - hd7 ile takas olacaktır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barikatdiss

barikatdiss

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus 3D - hd7 ile takas olacaktır
cihaz yurt dışı kayıtlıdır.kutu vb.yoktur.samsung şarj ile verilecektir.takas sadece 16gb çiziksiz sorunsuz pasaport kayıtlı htc hd7 ile olacaktır.mango güncellemesi yapılmamış olmalı spl 3xx olmalı.
takas hd7+nakit olarak yapılacaktır.
sadece nakit olarak almak isteyenler için son ve tek fiyat 950 tl dir.
0546-464-77-33 tel.den ulaşmak isteyenler için.istanbul bahçeşehir tarafındayım.takas elden düşünüyorum.

barikatdiss

barikatdiss

Üye
    Konu Sahibi
get ile satın almak isteyenler alttaki linkten bana mesaj atsınlar get aynı gün açılacaktır.

Masha

Masha

Üye
Yeni bir ürün Optimus 3D neden takas düşünüyorsun?.. Kaliteli bir cihaz, 3D ekran yeni nesile hitap ediyor.
Merak ettim sadece..

barikatdiss

barikatdiss

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir ürün Optimus 3D neden takas düşünüyorsun?.. Kaliteli bir cihaz, 3D ekran yeni nesile hitap ediyor.
Merak ettim sadece..
tabiki hemen söyleyeyim tek sorun android sevememem :D :D :D

y n s c n

y n s c n

Üye
Ben düşünüyorum almayı ama şu an için engel olan bazı unsurlar var.. Sana hayırlı satışlar :)

Masha

Masha

Üye
tabiki hemen söyleyeyim tek sorun android sevememem :D :D :D
Herkes yeni nesil smartphone almak istiyor sen almış satıyorsun :) Bence acele etme Android şu anda en çok kullanılan işletim sistemi.. neyini sevmedin anlamadım :/

barikatdiss

barikatdiss

Üye
    Konu Sahibi
forum dışına takaslanmıştır silinebilir :)
bu arada bazı forumlarda android sevmediğimi bilen çoktur bilenler kadar destekleyende çoktur benim antidroid çilerden olduğumu..
bugüne kadar çok fazla android cihaz kullandım en hızlı denilen cihazları dahil kullandım orjinal ve custom romları ile kullandım yinede çokmu çok fazla sorunlu hem kasma yapıyor hemde sürekli uygulama oyun hatası veriyor.bu böyle olmayacak kendim rom hazırlayayım dedim w6.5 de fazla romlarım vardı ve bomboş bir rom hazırladım desire hd için ilk günler iyiydi rom boşdu fakat program veya oyun sayısı fazla olmayacak şekilde arttıkça kasmalar kilitlenmeler gelmeye başladı sonra yine uygulama sonlandırılıyor hataları vs.vs.. galaxy s2 dediler çok hızlı aldım 5 gün sonra yine aynı sorun bende lg optimus 3d alayım dedim sırf 3d teknolojisini biraz tadmak ve onunda hızlı olduğunu duyduktan sonra sadece android artıkhani lg çekidüzen vermiştir kullanışlı hale gelmiştir belki dedim ve en fazla 3 gün ,3 gün sonra ise cihazı kırmak üzereydim.bunların dışındada çok fazla cihaz geçtgi elime android tek ve çift çekirdekli olarak hepside aynıydı arkadaşlarımın kullandıkları cihazlardada görüyordum aynı sorunları yaşıyorlardı fakat söyleyemiyorlardı cihazlarını kötülememk için :D bunların haricinde w6.5 den gayet memnundum çokda seriydi o dönemlere göre şimdi ise wp7 işletim sistemli cihazları kullanıyorum gerçekten 10 numara kesinlikle windows hem çok kaliteli durduğunu uzaktan bile gösteriyor cihazda hemde hayatımda gördüğüm en hızlı işletim sistemi,30 dan fazla unlock yapılmış romumda program ve 16-17 oyun içindede 15 tane 2040p (yani androidler daha 1080 bile oynatamazken windows 2040 ve 30xx p hd film oynatıyor) video ve binlerce mp3 olmasına rağmen cihaz ne takılıyor ne ağırlaşıyor ne kasıyor nede hata vb. veriyor.hem türkçe olarak kullanıyoruz hemde cihazı zor zabdediyoruz uçacak nerewdeyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...