LG Optimus 3D çift kamera

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus 3D çift kamera
telefonda neden çift kamera var? :)
Ve ne ise yapar bu çift kamera? :)

silver021

silver021

Üye
iki kamera var ama ikisininde odaklaması farklı. sen hiç izlemedin anlaşılan 3d boyutlu filmler çekilirken iki kameranında kullanıldığını. buda ona has bir şey. çekilen videoların ve fotoğrafların 3 boyutlu olarak izlenilmesine olanak veriyor bir gözlük vasıtasıyla.

buket2

buket2

Üye
3D kayıt yapılabilmesi için gereklidir. çekim yaparken ekran 2'ye bölünmüş gibi çift görüntü verir. sen çekim sonrası telefonu 3D uyumlu bir televizyona bağladığında o ıkılı görüntü tek olarak gözükür ve sen gözlüğünü takar, keyifle izlersin çektiğin videoları :)

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşların da dediği gibi 3d kayıt yapılabilmesi için kullanmış çift kamerayı lg. aynı olay tablet pc olan optimus pad de de mevcut. bir kamera çekilen noktaya odaklanırken diğer kamera çevreyi baz alan çekimler yapar. iki kamera birbirinden bağımsız çalışır. bukalemun misali :)

fireman87

fireman87

Üye
telefonda neden çift kamera var? :)
Ve ne ise yapar bu çift kamera? :)

Sağ taraftaki sağ göz sol taraftaki sol göz olarak 2 kamera tasarlamıilar 3boyutlu çekim yapmak için.. optimus pad'dede var bu olay onda denedim ben güzel bi özellik.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkürler.:) anladım sanırım :)

technoshark

technoshark

Üye
Çift Kamera 3D kayıt İçindir.. geç oldu ama bende bir cevap atayım dedim :)

Ocean258

Ocean258

Üye
insan gozunden bakabılmek gıbı bırsey işte.. sağ ve sol olayı.. cok guzel bı teknoloji gercekten..

buket2

buket2

Üye
bence en güzeli kendi 3D çekimini yapıp bunu keyifle izlemek olacaktır. çok merak ediyorum ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt