Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lg optimus 3d alınmalımı ? çok mu gec oldu yoksa :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020
Üye
Konu Sahibi
lg optimus 3d alınmalımı ? çok mu gec oldu yoksa :)
lg optimus 3d alınmalımı ? çok mu gec oldu yoksa
enaa_881
Üye
kardeş S2 kullanıyosan hiç gerek yok almaya
ama yeni alacaklar için soruyosan bi seçenek olabilir tabi
tuzluca76
Üye
Bence geç değil çok erken. Telefonda 3D teknolojisi aceleye getirlmiş birşey oldu. Mksat ilk biz yaptık Htc de Lg de denedim geeçektende çok erken pek iyi performans sağlamıyor 3D açısından. Tabiki benim görüşümce...
Bence geç değil çok erken. Telefonda 3D teknolojisi aceleye getirlmiş birşey oldu. Mksat ilk biz yaptık Htc de Lg de denedim geeçektende çok erken pek iyi performans sağlamıyor 3D açısından. Tabiki benim görüşümce...
beyler Nasi oluyor tel de 3d hiç inceleme fırsatım olmadı dandik mi?
MoonLife01
Üye
Telefonun ekranına bakınca 3d göruyorsun bence mukkemel olmuş ben htc evoyu inceledım hayran kaldım kendımı 3 boyutlu göreıblıyorum ayrıca yanında 3d oyunlarda oynıyabılıyorsun cok süper birşey
tuzluca76
Üye
Yani Alternatif Olarak İyi Bir Teknoloji Paran Varsa Al Tabiki İkiside İyi Telefonlar Hangisi Hoşuna Gİderse. Donanımsal Özelliklerinede Bak Ama Normal Telefonlara Göre Biraz Kaba Kalıyor. İnce Zarif Birşey Kullanmak İstersen 3D Alma Optimus Black Fln Al Ekranı Çok Büyük Tatmin Edecektir Seni 3D Açısındanda Zaten Hep 3D Değil Tuşuna Basınca Açılıyor. Eğer Fazladan Verebilecek Paran Varsa 3D Tabiki İyi Bİr Alternatif Olur. Hiç Olmamasından İyidir
MoonLife01
Üye
Oyunlar bile 3d bro süper birşey ya
ozan2020
Üye
Konu Sahibi
kız kardeşime aldım ve süper bir 3 d süer bir gelşimmmm harikaaaaaaaaaaaaaaa erken ama degerrr bende galaxy s 2 kulanıyorum
black_wall
Üye
ben optimus kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim 3 d olarak mükemmel denecek kadar ii kendi 3d oyun dönüştürücüsü ile bütün program oyun vs 3d dönüştürmen mümkün illa 3d indireceksin die bi şartta kalmıyor