Lg Optimus 2x

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus 2x
Arkadaşlar bu cihazın artıları ve eksileri nelerdir kullanıcıları nasıl hatalar alıyor sonra market var mı android 2.3 yüklenebiliyormu orjinal olarak ve fiyatı ayrıca resmi olarak türkiyede var mı

nonamex

Üye
Türkiye'ye gelmeyecek diye biliyorum.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
hmm bu kötü oldu o zaman

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
yok ya bir arkadaş dedi ayrıca az önce bir inceleme yazısıda geldi sadece 1080p üstünlüğü var yani kayıt da tabi

nonamex

Üye
yok ya bir arkadaş dedi ayrıca az önce bir inceleme yazısıda geldi sadece 1080p üstünlüğü var yani kayıt da tabi

Meego ne kadar iyi bir sistem olarak gelse de donanım olarak zayıf kalacağını düşünüyorum. İster kızın, ister fandroid diyin.

Sgx 530 Gpu o cihaza yakışmamış, benim LG telefonumdada o GPU var ve telefonun -'leri arasında GPU'nun zayıflığı gösteriliyor.(Popüler oyunlarda kendini hissettirmiyor ama çok ağır oyunlarda zorlanmalar olabilir. Mesela SpeedX N8'imde daha hızlı çalışıyor. Broadcom BCM2727 GPU güçlü.)

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ya sana bir türlü anlatamadım daha güçlü bir gpu hatta direk nvidia gpusu olan lg 2x in attığı oyunlarda N900 atmıyor neden acaba ?

----------Eklendi @ 15:34:06 ---------- Yazıldı @ 15:29:33 ----------

hee bu arada haluk abide N950 var ve 2x in çektiği 1080p evet yanlış okumadınız 1080p videoyu takılma çakılma ve özel bir ayar olmadan oynatıyor hehehe nerde gpu lar hehe

nonamex

Üye
Bende diyorum ki donanım olarak uyumsuzluk vardır o yüzden atıyor.

Bu arada telefonu araştırdım biraz 2.3 güncellemesi çıkmamış henüz. LG Optimus Blackte market varsa bundada kesin vardır zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt