LG Optimus 2x 2.3.4 Orinal Rom Sonunda...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus 2x 2.3.4 Orinal Rom Sonunda...!!!
LG'nin amiral gemisi Optimus 2X için yayınlamış olduğu resmi yazılımları yükleyebilmenizi sağlayacak olan bu rehberden her zaman en güncel versiyona ulaşabileceksiniz.

DİKKAT: Yazılım yükleme işlmelerinden sonra cihazınızda meydana gelebilecek sorunlardan, arızalardan tamamen sizler sorumlusunuz.

Orjinal Yazılım Listesi

İstediğiniz yazılımı indirdikten sonra aşağıdaki yükleme işlemlerine geçin. Fakat başlamadan önce yazılımın yüklenmesinin ardından kişisel bilgilerinizin silinebileceğini belirtelim. Her ihtimale karşı yedek almayı unutmayın.

YÜKLEME

1. yükleme işlemleri için gerekli dosyaları indirin ve masaüstüne çıkartın.

2. cihazınız için sürücüleri indirin ve masaüstüne çıkartın.

3. İlk adımda indirip masaüstüne çıkartmış olduğunu klasöre girin. B2CAppSetup.exe programını kurun ve LGMobile Support aracını çalıştırın.

4. Çalıştırdığınız program penceresi yukarıdaki gibidir. Bu pencereden USB ve Flash sürücülerini yükleyemiyoruz, çünkü Türkiye için Optimus 2X P990 modeli açık değil. Bu yüzden 2. adımda indirip masaüstüne çıkardığınız sürücülerin her ikisini de kurun.

5. Cihazınızdan Ayarlar/Uygulamalar/Geliştirme menüsüne girip USB Ayıklama Modunu aktif konuma getirin.

6. İlk adımda masaüstüne çıkartmış olduğunuz klasöre tekrar girip "msxml.msi" dosyasına sağ tıklayıp "Yükle" seçeneğini seçin.

7. Yine aynı klasördeki "windows enabler.exe" programını çalıştırın.

8. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi 7. adımda çalıştırdığınız programın simgesi başlat menüsünün sağ köşesinde belirecektir. Bu simgeye bir kez tıklayıp "ON" konumuna getirin.

9. İlk adımda indirmiş olduğunuz klasöre girip "UpTestEX_mod2_marwin.exe" programını açın.

10. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi; sol üstte 3GQCT seçeneğini, PhoneMode bölümünden EMERGENCY seçin.

11. Select kdz files yazısının karşısındaki dosya simgesine tıklayıp indirmiş olduğunuz Orjinal Yazılımı bulun.

12. Sağ alttaki "NORMAL WEB UPGRADE TEST" butonuna basıp aşağıdaki resimlerde işaretlenmiş olan yerlere seçip doldurarak yükleme işlemine geçin.

13. LG'nin resmi yükleyicisi açıklacaktır ve işlemler yaklaşık 10 dakika sürecektir.

14. İşlemlerin sona ermesinin ardından cihazınız kendi kendine açılacaktır.​

NOT: ALINTIDIR

Kendim yükledim 2.3.4 versiyonunu hız testi sonucuna göre 2.2ye göre biraz yavaş yine de deneyin derim.

metalgear1

Üye
dostum 12 . adımdan sonra [/URL][/IMG]
diye bir yazı çıkıyor tamam diyincede öylece kalakalıyor sizin belirttiğiniz R&D test tool bölümü hiç açılmıyor bi yardımcı olursan çok seivinirim telefonumda 2.2.2 sürümü görünüyor

mesutziya

Üye
Herkes bu adımda takılıyor :)) ekranda yazan ''Already running LG mobile phone software update'' yazısı senin hala LG mobil update programının açık olduğunu gösteriyor ve yükleme o yüzden başlamıyor. Yani ekranının altındaki açık olan simgelerden LG'nin işareti olan (Kırmızı-Sağdan 2.) bu programa çıkış ver ve ondan sonra yüklemeye devam et yüklenecektir.

metalgear1

Üye
sağol dostum çok güzel oldu

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olduysam ne mutlu bana:)

mancukya

Üye
o süRüm orjinal degil orjinal degil derken Lgnin Tmobile sürümü. Aslinda tam bir deneme sürümü.
T-Mobile G2x gerci Lgnin baska sekilde bir halt yapacagi yoktu sanirim Abdedeki kolay mahkeme olayi korkusuna bunu deneme olarak cikarmis ama optimize dahi edilmemis

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar merhabalar. sonunda orjinal stock rom çıktı 2.3.4

Sürüm

benchmark uygulamasına göre yeni paylaştığım stock rom daha hızlı ortalama 2700 değer veriyor kendim test ettim. iyi günler.

sxg75

Üye
Arkadaşlar bu türkçe mi peki ?

benim sıkıntım türkçe olmayışı.

türkçe rom yüklemek istemek istiyorum.

sxg75

Üye
arkadaşım senin dediğin gibi 2 makinayıda yapayım dedim ama maalesef 2 makinada kullanım dışı şuan.

aşağıdaki hatayı veriyor ve öylece kalıyor.

[/URL] Uploaded with [/IMG]

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
    Konu Sahibi
verdiğim ikinci linki indir normal stock rom olarak yükle en kolayı hiç onla uğraşma

salman75

salman75

Üye
arkadşım stock rom demişsin de o nasıl bişey?bunu normal yolla anlatsan ben androidde yeniyim birde bendeki tel lg p 500 kaldırırmı acep?

sxg75

Üye
arkadaşım 2 gündür indirmeye çalışıyorum ama 400-500 mb ta kopuyor. boyut yüksek, keşke tek link yapsaydın...

sxg75

Üye
bu kdz dosyasıda değil, bu dosyayı soldaki merge add den ekledim ama kalanları nasılk yapıcam acaba ?

sxg75

Üye
Kaç gündür uğraşıyorum ama benim makina G2X (p999) miş.
yukarıdaki işlemi yaparken "S/W Upgrade please wait while upgrading..." ekranında kaldı 2 makinamda. günlerdir araştırıyorum ama çıkamadım işin içinden :(

Masha

Masha

Üye
Hmm Lg güncellemelerine nihayet başlamış.
Diğer telefonlarının güncellemelerini de bekliyoruz :)

cimi91

cimi91

Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak hiçbiyerde bulamadım p990 gingerbread 2.3.4 yüklü root nasıl yapabilirim bulduğum bütün proğramları denedim işe yaramıyor lütfen yardım...

şazenuş

şazenuş

Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak hiçbiyerde bulamadım p990 gingerbread 2.3.4 yüklü root nasıl yapabilirim bulduğum bütün proğramları denedim işe yaramıyor lütfen yardım...

burada anlatılan gibi yapacaksın.

54greenmiles

Üye
yuklemeyi yaptım gayet stabil olmus turkce dil var

simerenyaaa

Üye
arkadaslar bu 12, anlatımdan sonra altta resım var o gozukmuyor

black_man

black_man

Üye
arkadaşlar sorunum şu
12. Sağ alttaki "NORMAL WEB UPGRADE TEST" butonuna basıp aşağıdaki resimlerde işaretlenmiş olan yerlere seçip doldurarak yükleme işlemine geçin.
bu adımdaki resmi göremiyom nereleri işaretli nereleri doldurcaz ben biyeri doldurmadan devam ediyorum
RESİM BURDA

Üst Alt