LG Nexus 5X akıllı telefon “Mint” rengi ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG Nexus 5X akıllı telefon “Mint” rengi ile geliyor
LG tarafından üretilecek olan Nexus 5x bu ay sonunda resmi olarak duyurulabilir…


Google, akıllı telefon pazarında Nexus olarak cihazlar sunarken, geçtiğimiz sene Kasım ayında Nexus 6 adındaki üst düzey donanım özelliklerine sahip olan modelini satışa çıkarmıştı. Bu model Motorola tarafından üretilirken, ABD kökenli firmanın tasarım çizgilerini taşıyor.



Diğer taraftan bu sene ise firma bir yerini iki Nexus modeli ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Henüz resmi olarak duyurulmayan bu yeni modellerden bir tanesi LG diğeri ise Huawei tarafından üretilecek.

LG daha önce de Google’ın Nexus modellerinin üretimini gerçekleştirmişti. Firma Nexus 4 ve Nexus 5 adındaki akıllı telefon modellerini pazara sunarken, bu sene ise Nexus 5X adındaki cihaz ile geliyor.

Bu yeni akıllı telefonun daha önce siyah ve beyaz renklerinin görsellerini görmüştük. Şimdi ise “Mint” yani nane renginde yeni bir renk seçeneğinin daha Nexus 5x’de yer alacağı görülmekte.

Yeni Nexus 5x akıllı telefon iddialara göre 5.2″büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile sunulacak. Qualcomm’un altı çekirdekli işlemci ve Adreno 418 grafik işlemci içeren Snapdragon 808 yonga setinden güç alacak.

3GB sistem belleği içerecek olan yeni LG Nexus akıllı telefon 12.3MP arka kamera yanı sıra 5MP Selfie kamerası ile sunulacak. Cihaz ayrıca Google Android 6.0 Marshmallow ile gelecek olan ilk akıllı telefon modellerinden bir tanesi olacak.

Büyük ihtimalle hem LG hem de Huawei’nin Nexus modelleri 29 Eylül tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacak..

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...i-telefon-mint-rengi-ile-geliyor-h206203.html
 


Üst Alt