LG NEXUS 5

Sponsorlu Bağlantılar

oginaryus

Üye
    Konu Sahibi
LG NEXUS 5
İyi günler; ben LG NEXUS 5 telefonunu kullanıyorum ekranını kardeşim kırmıştı bende kendi cebimden tamire verdim 3 gün önce yani 01.08.2015 tarihinde dün yani 03.08.2015 tarihinde telefonu aldım aldıktan bir gün sonra telefon ekranı bir anda beyazlaşmaya başladı sonrada hiç bir tepki vermedi açma kapama tuşuna bastım hiç bir reaksiyon hiçbir geri dönüş olmadı telefonda. Bunu yaptırdığım yer de orijinal taktırdık falan dedi. Nereden anlayabilirim diyince de ekrarn çözünürlüğünden anlayabilirsin dedi tamam abi dedim 300 lirayı verdim sonra bu oldu acaba ne yapabilirim yardım edebilecek var mı çok ACİLLLL

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Kardeşim umarım bu yaptırdığını servis orjinal servisidir değilse esnaf adamlarla bu konuda uğraşılmıyor seni başından sallar hatasını da kabul etmez. Taktığı ekran belli ki sorunlu hatası var tekrar aynı yere gidip yeni ekran tasmasını talep et eğer etmez ise elinde fiş fatura gibi bir kanıtın ile tüketici hakem heyetine başvur ve mücadelene başla sakın korkup geri yılma hakkını sonuna kadar ara.

skylinegti

skylinegti

Üye
Büyük ihtimalle ekranı telefoncuda taktırmışsın ve adam sana hatalı ekran takmış,benden sana tavsiye geri götür telefonu başka ekran takmasını iste yapmazsa bağır çağır, olmazsa elinde fatura falan varsa yasal yollara başvur oda olmazsa bir bardak soğuk su içebilirsin...

Üst Alt