PriZm
Üye
eğer S-Pen ve Hafıza büyüklüğü senin için eksiklik sayılmayacaksa kesinlikle Nexus 4 derim.Note II mi bu mu beyler ? Sağlam araştırma yapıyorum yüklü para vericeğim için Note II sorularımdan bunalttıysam kusura bakmayın o yüzden..
Şu telefonu aldığımdan beri hiç laptop almak aklımdan geçmediOyle ama keske biraz daha para biriktirip baska telefon alsaydim demekten korkuyorum
- - - Eklendi - - -
Yada laptop mu alsaydim diye
Şu telefonu aldığımdan beri hiç laptop almak aklımdan geçmediOyle ama keske biraz daha para biriktirip baska telefon alsaydim demekten korkuyorum
- - - Eklendi - - -
Yada laptop mu alsaydim diye
eğer S-Pen ve Hafıza büyüklüğü senin için eksiklik sayılmayacaksa kesinlikle Nexus 4 derim.
- - - Eklendi - - -
Şu telefonu aldığımdan beri hiç laptop almak aklımdan geçmedi :hmmn
- - - Eklendi - - -
Şu telefonu aldığımdan beri hiç laptop almak aklımdan geçmedi :hmmn
Yapma yav.. Bu telefonun Note II den + tarafları neki peki ?
Ben ekran kartı olayına takılma derim. Tegra hariç kullanan telefonda sen grafikleri iyi olan oyun deme. Ama modifiye yeteneği nexus4 ün daha iyi.
Not2 de ise daha büyük ve iyi ekran spen hafıza ve sdkart desteği var. Spen i sakın küçümseme çok fazla işte kullanılabilir. Eğer sadece telefon ve kurcalama amaçlı alıyorsan nexus4
Ama ekran kartı tek oyunların grafiklerinde geçerli değil aynı zamanda hızlı çalışması içinde geçerli
Tarayıcıda aynen böyle.hızlı gpu daha akıcı bir internet sunar
Sonuç olarak Adreno 320 daha iyi işte neyi tartışıyoruz
Nexus 4 de ki Adreno 320 500 mhz ye kadar oc olabiliyormuş.şimdi xda sayfasında gezerken baktım
HTC Butterfly'da da 320 var
Sonuç olarak Adreno 320 daha iyi işte neyi tartışıyoruz
Nexus 4 de ki Adreno 320 500 mhz ye kadar oc olabiliyormuş.şimdi xda sayfasında gezerken baktım
Benim gpu 800e kadar çıkıyor.
Saat hızı herşey değil..
Olamazmı
Note II mi bu mu beyler ? Sağlam araştırma yapıyorum yüklü para vericeğim için Note II sorularımdan bunalttıysam kusura bakmayın o yüzden..
Ns iyiymiş ancak bende governor yok diyor: antutu cpu master denedim o da gpu kontrol yok dedi yebi ve sağlam program gerek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?