Lg Nexus 4 Fiyatı Nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Lg Nexus 4 Fiyatı Nasıl?
Arkadaşlar 2.el Nexus 4 alıcam. 5 aylık telefon Turkcell Timden alınma kutusu faturası herşeyi var yanına extra stand ve samsung meganın kulaklığını vericek. Cihaza baktım elime aldım herhangi birşey göremedim sorun yok gibi. Telefonu alırken nelere bakmalıyım birde faturasıyla alıcam herhangi bir sorun olur mu? Fiyatı 700 TL ne düşünüyorsunuz?

0MG90

0MG90

Üye
Nexus 5 çıkacak onun özellikleri daha iyi 300-400 TL daha fazla olur fiyatı ama değer bence Nexus 5 al

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 çıkacak onun özellikleri daha iyi 300-400 TL daha fazla olur fiyatı ama değer bence Nexus 5 al
nexus 5 i 1000 liraya bulamam heralde hocam birde bumper case varmış o nasıl biliyor musunuz?

Invoke

Invoke

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

300-400 daha fazla olmaz, zaten adam 700e alıyor, en az iki katı para ödeyemesi gerek nexus 5 için.

fk555897

fk555897

Üye
Bence fiyatı gayet güzel.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sifiri 1000 tl cihazin ...
Ama sifir ayarinda cihazsa fiyat uygun tabi.
Yakin zaman önce nexus 4 kullanicisiydim . Hoparlor sorunu oldugu icin cihazi iade etmistim .
Yuksek sesli ortamlar da video cektiginiz zaman video cizirtili gozukecektir , duyulacaktir.
Kisaca cektiginiz video hic bir ise yaramamakta.
Bunu da bildireyim .

LordSeco35

Üye
    Konu Sahibi
Sifiri 1000 tl cihazin ...
Ama sifir ayarinda cihazsa fiyat uygun tabi.
Yakin zaman önce nexus 4 kullanicisiydim . Hoparlor sorunu oldugu icin cihazi iade etmistim .
Yuksek sesli ortamlar da video cektiginiz zaman video cizirtili gozukecektir , duyulacaktir.
Kisaca cektiginiz video hic bir ise yaramamakta.
Bunu da bildireyim .
peki hocam jack çıkışından kulaklıkla ses nasıl kamerası söyledikleri kadar kötü mü önceki cihazım s3 miniydi. bundan dahada mı kötü bu performansları birde bu bumper case telefonu iyi mi koruyor yoksa sadece yanlarını mı