Lg nasıl bu kadar dandik telefon yapabiliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Orjinal rom mu kullanıyorsunuz ?

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Evet.Bana rom önerebilirmisiniz? Rehber tarzında.

Ne yapalım sağlık olsun LG telefon yapmaya başladı ama hala daha gelişmekte...

oylum61

Üye
Arkadaşlar telefonun sorunsuz çalışması için güncellemesini netten değil servisten yaptırın... Netteki sürümü sorun çıkartabiliyor...

Kötü olabilir ama fiyatıda o kadar ben htc ve samsung öneriyorum sorunsuz telefonlar benim htc telefonum vardı çok güzeldi apple 4s takas ettim halen pişmanım!

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alma şansım var fakat para da harcamak saçma geliyor Ne almalı?

Lg bana göre şuan bile dandik malzeme açısından. Ama son çıkartılan diğer akıllı telefonlar için birşey söyleyemem. Çünkü en dandik bildiğimiz samsung bile (e250 ve i900 sürgülü telefonları örnek veriyorum) şuanda nasıl telefonlar çıkartıyor...

lg sağlamlık bakımından gerçekten sağlam vede kaliteli ürünler çıkartıyor bana göre sadece güncelleme konusunda birazcık sorunları mevcut hepsi o

lg sağlamlık bakımından gerçekten sağlam vede kaliteli ürünler çıkartıyor bana göre sadece güncelleme konusunda birazcık sorunları mevcut hepsi o
Bence sağlam değil abi. Tabi herkesin görüşü farklı

Tepkiler: technoshark

oylum61

Üye
Lg nin yeni telefonları gayet ele oturuşlu kaliteli malzemeden ben 3d kullanıyorum vede çok memnunum sadece güncellemeler geç çıkıyor o da sorunsuz olması ve lg nin bütün yazılım elemanları yeni değiştirdiğinden kaynaklanıyor..

Tepkiler: Elektr0
olum lg mobil de daha yeni bi firma az sabredin birkaç yıl bekleyin biraz bi tecrübelensinler...

SouLW3

Üye
Aynen .D Iphone Almak varken LG niye ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...