Lg L5 KİŞİLERİ TOPLUCA SİM'E ATMAK

Sponsorlu Bağlantılar

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Lg L5 KİŞİLERİ TOPLUCA SİM'E ATMAK
Lg L5 kullanıyorum ya telefon hafızasına kaydetmişim çoğu kişiyi nasıl sime atıcamm. İçe dışa aktar diyor hiçbişey anlamadım yardımcı olun ya komple herkesi sime atmak istiyorumm var mı yardımcı olabilecekkkk ??

Ocean258

Ocean258

Üye
Kişilere gelip seçeneklere basınca kişileri yedekle diye bir seçenek olması gerek onu tıklayıp sim kartı seçerseniz sim karta kopyalar hepsini ama buna gerek yok tüm listeniz gmail de vardır zaten.

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Kişilere gelip seçeneklere basınca kişileri yedekle diye bir seçenek olması gerek onu tıklayıp sim kartı seçerseniz sim karta kopyalar hepsini ama buna gerek yok tüm listeniz gmail de vardır zaten.

çok yaşa valla yaa :)

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim sorununuz çözüldü ise ne mutlu bana :)
çözüldü tabiiii :) :) bide şey hani bazı telefonlarda ayar yapıyosun sim mi tele mi kaydedilsin diye bidaha cıkmasın diye sim secince yeni eklediklerinde sime ekleniyor onu biliyomusunnn? İlla kaydederken mi seçmek gerekk??

technoshark

technoshark

Üye
çözüldü tabiiii :) :) bide şey hani bazı telefonlarda ayar yapıyosun sim mi tele mi kaydedilsin diye bidaha cıkmasın diye sim secince yeni eklediklerinde sime ekleniyor onu biliyomusunnn? İlla kaydederken mi seçmek gerekk??

Aynen seçmen gerekiyor, yoksa otomatik olarak yeni kişi dediğinde telefon olarak geçiyor :)

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: technoshark
Ocean258

Ocean258

Üye
Ben hiç bir kişi sim'e kaydetmem tüm rehberim Gmail ile senkronize olarak çalışır telefon kaybolsun sim kırılsın benim numaralarım gitmez.

Tüm kişileri gmail'e taşıdıktan sonra düzenledim tek tek bunu bir kez yaptım. Artık yeni kişi eklerken google kişisi diye seçiyorum ve otomatik gmailde yedekleniyor :)

sizlere öneririm.

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Ben hiç bir kişi sim'e kaydetmem tüm rehberim Gmail ile senkronize olarak çalışır telefon kaybolsun sim kırılsın benim numaralarım gitmez.

Tüm kişileri gmail'e taşıdıktan sonra düzenledim tek tek bunu bir kez yaptım. Artık yeni kişi eklerken google kişisi diye seçiyorum ve otomatik gmailde yedekleniyor :)

sizlere öneririm.

ooo o daha iyimiş o zamannn birazdan denicemmmm gerçektende doğru diyosunnn

bnerdem

bnerdem

Üye
peki facebook kişilerini rehbere nasıl alabiliyoruz? rehber ayarında facebook işaretli senkronizasyon falan yapılı ama bir türlü farcebook kişilerini rehbere aktarmıyor.

Ocean258

Ocean258

Üye
peki facebook kişilerini rehbere nasıl alabiliyoruz? rehber ayarında facebook işaretli senkronizasyon falan yapılı ama bir türlü farcebook kişilerini rehbere aktarmıyor.

Facebook for LG uygulamasını kullanıyorsanız o uygulama senkronize etmiyor bildiğim kadarı ile Google Playda Facebook uygulamasını indirin kurulumda sorar kişileri senkronize edeyim mi diye et derseniz rehbere aktarır.

bnerdem

bnerdem

Üye
Facebook for LG uygulamasını kullanıyorsanız o uygulama senkronize etmiyor bildiğim kadarı ile Google Playda Facebook uygulamasını indirin kurulumda sorar kişileri senkronize edeyim mi diye et derseniz rehbere aktarır.
playden indirdiğim facebook uygulamasını kullanıyorum. senkronize et var işaretli hatta ama bir türlü aktaramadım. t10 da ne güzel oluyordu. acaba diğer l5 lerde de aynı sorun var mı?

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi

senkronizasyon resim amaçlı degil miydi ??

bnerdem

bnerdem

Üye
l5 icin lg yeni bi guncelleme cikardi ve facebook rehber sorunu duzeltildi:)

bnerdem

bnerdem

Üye
normal facebook a girince çıktı zaten kişi senkronizasyonu yapılsın mı diye sordu. lg'nin kendi facebook u hala aynı :D

Üst Alt