Lg L5 kamera bi bakın ya sinir oldum :(((

Sponsorlu Bağlantılar

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
Lg L5 kamera bi bakın ya sinir oldum :(((
Ya arkadaşlar ya bu L5 ile ilgili bir problem biri deneyebilir mi bunu kurdum fakat fooğraf çekerken hata veriyor enable realtime effects will slow down the app. You may choose to disable it in the settings yazısı çıkıyor biri deneyip söyleyebilir mi bana ??

HAM ZA

HAM ZA

Üye
bazı seçenekleri devre dışı bırak diyor kardeşim

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
bazı seçenekleri devre dışı bırak diyor kardeşim

onu anladım da neyi devre dışı bırakıcam kardeşimde galaxy mini var maşallah onda bile çalıştı bende tık yok :S :S :/

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
Biraksa bile islemiyor yapacak bisey yok bende kurdum.. :)

folfol322

folfol322

Üye
O programı ben de kurdum (4.1.2. kullanıyorum) bende efekt ayarları vs.. hepsi çalışıyor fakat kamera hiç açılmıyor o programla. Fakat google play de telefonunuzla uyumlu diyodu halbuki :P anlayamadım gitti. Ayrıca google play telefonun sürümünü de öğreniyomuş :D farkettim sonradan :D

Gggg1994

Üye
    Konu Sahibi
O programı ben de kurdum (4.1.2. kullanıyorum) bende efekt ayarları vs.. hepsi çalışıyor fakat kamera hiç açılmıyor o programla. Fakat google play de telefonunuzla uyumlu diyodu halbuki :P anlayamadım gitti. Ayrıca google play telefonun sürümünü de öğreniyomuş :D farkettim sonradan :D

bende 4.1.2 deyimde efekt tamamda fotoğraf çekmiyor evet uyumlu diyor olmuyorsa neden oluyor diyorsun google play ama yd :D :D

Üst Alt