LG KU990 İçin Firmware ve Tema Var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

polo_0650

Üye
    Konu Sahibi
LG KU990 İçin Firmware ve Tema Var mı ?
selam arkadaşlar
lg ku990 kullanıyorum bu telefonda versiyon yükseltme yapılabiliyormu ve neyle yapılıyor tema yüklemek istesek neyle yüklücez
yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar

ramone01

ramone01

Üye
selam arkadaşım. o telefona version yükleyemeyiz biz. ben denedim de garantilik oldu makina servise gönderdim anca düzeltildi. yani servise göndereceksin onlar sana ücretsiz olarak güncelleyecekler benimki şu an v10c2 versionda. ayrıca sakın tema yükleme cart curt kurcalama en ufak bir yanlışta güme gider telefon. swf dosyasından 1 taneisni bile yanlışlıkla silsen telefon kullanılamaz olur ona göre.

fatih9sekiz

Üye
valla arkadaşım en iyisi telefonunu gönder onlar en son modelini yüklüyorlar , tema olayına gelince o biraz senin becerine kalmış , ben yükledim gayet güzel oluyor ama dediğim gibi çok zahmetli bi önceki telefonumu bi kere bu yüzden format atmıştım tema yüklücem diye...

grkn002

Üye
adamı amma korkuttunuz ha arkadaşım bendede aynı telefondan var mygreatphone.com burada forum bölümünde aradığın herşey var ben versiyonu kendim v10j yaptım mükemmel oldu kamera menüsü renklendi görsellik çok güzel oldu ayrıca tema için theme maneger 3.2 diye bir program yapmışlar harika temalar var ama eğer firmware değiştirirsen telefonun simkilidini açtırman gerekiyor ben 50 tl verip açtırdım yalnız sana tavsiyem eğer firmware yüklemeyi bilmiyorsan sakın deneme ben foumdaki işlemleri takip edip yükledim ama sen bilmiyorsan telefona kalıcı hasar verebilirsin ama tema yükleyebilirsin ben tema yükledikten sonra telefonum lg cooki , samsung f480 gibi veya android gibi oldu ve gerçekten harika oldu gören herkes şaşırıryor....

baron769

Üye
Bu Programla Nasıl Tema Atıyorsunuz Telefona Yrdımcı Olursanız Sevinirim

hassan52

hassan52

Üye
kardeş tema yüklemeyle 3 gündür uğraşıyorum olmadı bir türlü resimli anlatım yapmışlar ama . ben bakıyorum video halinde yapmışlar başka resimli anlatımda ki başka . kafa karıştırıyo biraz . herşeyi yaptım ama nafile yine olmadı . C tuşuna 2 kez basınca tema menüsü gelmesi gerekiyo dedi bir türlü getiremedim . eğer bilgini paylaşırsan sevinirim

Üst Alt