Lg ks360 oyun yükleme?

Sponsorlu Bağlantılar

heza

Üye
    Konu Sahibi
Lg ks360 oyun yükleme?
Arkadaşlar lg ks360 a nasıl oyun yükleyebilirim?Forumu biraz karıştırdım ama bir şey bulamadım veya gözümden kaçtı.Bi arkadaşım bu telefonu yeni almış ama hiç bir şey bilmiyor ona yardımcı olacamda.

denizzined

Üye
lg ye java destelli yada gameloft oyunları oluyor bendede ks 360 war pc kablusıyla deilde pc bulutuduyla atıcan blutuutda 15 tl

junuz

Üye
direk kablo ilede atabilrsiniz.
telefoına uyumlu oyun arıyorsanız LG'nin kendi sitesine gırın uye olun numaranızı telefon modelınızı yazın.puan topladıkca ıstedgnız oyunu secıyorsunuz onlar gonderıyor.her gırısınızde puan verıyorlar. Manager 2010,Worms 2010 falan.. ;)

burdannnn ;)

yerlifan

yerlifan

Üye
Nereye yükliyeceğiz?

junuz

Üye
hafıza kartın varsa Other klasorune, yoksa telefonunudakı Other klasorune atıcaksın .jar uzantılı oyunu, uzerıne gelınce Yukle secenegı cıkıyor zaten tıklayıp yuklersın. Sonra .jar uzantılı oyun dosyasını sılebılırsın.Oyunlarım menusunden oyunu oynamaya devam edersın ;)

GothLies

GothLies

Üye
Başka yerden bulamaz mıyız???

serdar_0015

Üye
Arkadaşlar oyun yükleyince klavyeyi açtığında telefon ekranı dönüyomu ??

har3

har3

Üye
Jar uzantılı tüm oyunları destekler googleden arat jar uzantılı oyunlar die bulursun.

fethi_001

Üye
arkadaşım orji oyunlarda mesela aspalt 4 sonic bu benzeri şirketler lg için oyun yapıyor. yükledigin zaman klavyeyi actıgında oyun da dönüyor digerlerinde dönme olayı yok

--------------- Ekleme ---------------

junuz ark dedigi gibi orji site oyunları klavyeyi acınca ekranda yatay oluyo ben denedim other atıp yükle diyon 3 4 dk da anca yüklüyor tel sadece mesaj ve net üzerine kurulu oldugu için dier özellikler biraz yavas

junuz ark dedigi gibi orji site oyunları klavyeyi acınca ekranda yatay oluyo ben denedim other atıp yükle diyon 3 4 dk da anca yüklüyor tel sadece mesaj ve net üzerine kurulu oldugu için dier özellikler biraz yavas

yılmaz0005

Üye
arkadaslar aynı telden bendede var iki gün oldu alalı teli çözdüm sonunda herseyini oyun oynama olayınıda sizin sayenizde okudum çözdümm sagolunn

Arkadaslar lg nin kendi sitesinde bu telefonn yokkk garip hatta ilginç ama gerçekk :)) nasıl oluyoor bu yardımm edinn ks 660 var ks 360 yogg

GothLies

GothLies

Üye
evet ya ben de göremiyorummmmmm :@

muzaffer7796

Üye
önce Pc ye telofna baliz İndrdmi oyunu Out dosyasını içe atız