Lg ks20 Türkçe dil nasıl yapılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

0nur35

Üye
    Konu Sahibi
Lg ks20 Türkçe dil nasıl yapılıyor
merhabalar lg ks20 telefon aldım bugün Türkçe dil paketini yüklücem kutunun üstünde türkçe nasıl yapılıyor filan anlatıyor bir siteden üye olmak gerekiyor üye olurken kayıt adı soruyor ve ben öyle birşey bilmiyorum ks 20 telefonunu aalan arkadaşlar yardımcı olurlarmı veya bilen arkadaşlar söylerse sevinirim

punisher123

punisher123

Üye
Öncelikle bende LG KS20 almak istiyorum şu sıralar hepsiburada'da büyük indirim var yoksa eski fiyatı olsa almazdım fakat araştırdım tüm özl. güzel siz kullanan birisi olarak şu sorularıma cevap verebilir misiniz acaba?

-Şarj'ı ne kadar gidiyor, şarj olma süresi nedir?
-Dokunmatiği hassas mıdır?
-Windows Mobile 6 kurulu olduğu için yavaş olduğunu duydum doğru mudur?
-LG garanti servisi hakkında bilginiz var mıdır?
.... Şimdiden Teşekkürler TR dil paketi için aşağıdaki yazıyı okuyunuz.

LG KS20 WM6 Türkçe Paket
Arkadaşlar bu kadar uğraşmanıza gerek yok
LG KS20 WM6 Türkçe Paket
bu linkte programı indirin kurun kurulum bittikten sonra telefon açılıp kapanacak Aldığınız telefonun kutusunun yan tarafında türkçe menu için aktivasyon kodu var bu kodu alarak
bu linkten kayıt yapıp gerekli olan şifreyi alın kullanın kayıt yaptırmasınız 14 gün sonra son bulur . her LG KS20 KONUSUNDA HERKESE YARDIMCI OLABİLİRİM iyi çalışmalar...
bu linkte programı indirin kurun kurulum bittikten sonra telefon açılıp kapanacak Aldığınız telefonun kutusunun yan tarafında türkçe menu için aktivasyon kodu var bu kodu alarak

bu linkten kayıt yapıp gerekli olan şifreyi alın kullanın kayıt yaptırmasınız 14 gün sonra son bulur . her LG KS20 KONUSUNDA HERKESE YARDIMCI OLABİLİRİM iyi çalışmalar...

bayramdenk

Üye
ustalar sagol ama benyukleyemiyorum galba bilgisayar telefonu gormuyor yardım

registan

Üye
Öncelikle bende LG KS20 almak istiyorum şu sıralar hepsiburada'da büyük indirim var yoksa eski fiyatı olsa almazdım fakat araştırdım tüm özl. güzel siz kullanan birisi olarak şu sorularıma cevap verebilir misiniz acaba?

-Şarj'ı ne kadar gidiyor, şarj olma süresi nedir?
-Dokunmatiği hassas mıdır?
-Windows Mobile 6 kurulu olduğu için yavaş olduğunu duydum doğru mudur?
-LG garanti servisi hakkında bilginiz var mıdır?
.... Şimdiden Teşekkürler TR dil paketi için aşağıdaki yazıyı okuyunuz.

LG KS20 WM6 Türkçe Paket
LG KS20 WM6 Türkçe Paket

türkçe dil çevirimini bu mesaja göre yaptım ama başta dosyayı bulamadım
bende google aradım ve sitede dosyanın direk linkinin olduğu yeri buldum oradan indirdim
belki birinin işine yarar.

indirilmesi gereken dosya bu
sonra diğer adımları uygulayınız.

--------------- Ekleme ---------------

ustalar sagol ama benyukleyemiyorum galba bilgisayar telefonu gormuyor yardım

bilgisayarın telefonu görmesi için
öncelikle kutusundan çıkan cd deki programları kur

önderay

Üye
hiç uğraşmana gerek yok telefonun içinden çıkan cdyi bilgisayarına kur telefonu bilgisayara bağla ve 4446543 ü ara lg çağrı merkezini ara uzaktan erişim ile türkçeleştirecekler yapman gereken kutu üzerindeki aktivasyon kodunu görevliye söylemek onlar seni yönlendiriyor zaten

Üst Alt