Lg KP500 tema değiştirme (anlatımlı)

Sponsorlu Bağlantılar

yasko123

yasko123

Üye
    Konu Sahibi
Lg KP500 tema değiştirme (anlatımlı)
Lg cookie'ye tema atmak için şu programları öncelikle indir ve yükle:

winimage portable
LGUI

Falshtreiber:

KP500.flb

Lgui çalışması için bunuda yükle

Iphone Tema

1.Telefondan hafıza kartı batarya kart falan herşeyi çıkar,usb yoluyla telefonu bilgisayara bağla

2. ''Lgui'' aç solda kp500 den download gir FLB file patc'a indirdiğin kp500iflb dosyasını seç , outpu file patchada gir CUST_THEME yaz biyueri seç saveye bas sectionda Cust_diskli olanı seç en son download'a bas Yükleme biraz uzun sürecektir

3.CUST_THEME adlı bilgisayarına yüklediğin dosyayı Winimage ile aç lgapp-dmf gir iphone theme içindeki dosyaları buraya at herşeye evet de sonra çık

4.Lgui ye tekrar gir bu kez upload'a tıkla flb file patcha KP500.flbyi , input file patcha bilgisayarına yükleyip yeni dosyalar eklediğin CUST_THEME dosyasını ekle section sekmesinden Cust_diskli olanı seç uploada tıkla biraz sürdüktyen sonra telefonuna yeni tema yüklenecektir.

(LGUI yi açmak için önce yükleyin)

--------------- Ekleme ---------------

tşkkr xD

• Beğen
Tepkiler: asi_78, ERKANREİS, Ferhat™ ve 1 kişi daha

Realicty

Üye
Flashreiber linkı kırık nasıl bulucam bu dosyayı ltfen yardım

Ya kardeşim lgui ne ya nasıl acılıcak bi iş yapıyorsunuz bare tam yapın !

mysticusa

Üye
abi indirme işi parayla mı yoqsa serbest mı gercı paradan sıkıntı yoqta bir sorim ddm :D

ersncn

Üye
Arkadaşlar kablosuz bağlamak ve temayı yüklemek mümkünmüdür ? yani hafıza kartıyla benzer işlemleri yapmak ?

kr1zer

Üye
lguı programında dediklerini yaptım ama error during phone booting diye bir hata veriyor, sorun ne?

CronicCasse

Üye
Tüm linkler kırık düzeltebilirmisiniz ?

ahmet765

Üye
bu işlemler kaç saat sürüyo

ben denedim fazla uzun sürdü bi 45 50 dk flan

extacy_58

Üye
Yaw AAbi

Voooyyyt Oldu Artık Telefonum Iphone Gibi (= ( Tam 55 Dk Sürdü Ama Degdi )

• Beğen
Tepkiler: gomgom57

gallon

Üye
Kardes cust themeyi olsturmuo download diom plug your phone den ilerlemio 1.5 saat bkledm olmadı

sertajapon

Üye
bende kp 500 ü bilgisayar a bağladım okumuyo nasıl olacak yardımm ayrıca temayı yükledikten sonra swf açacak mı?

nakres_38

nakres_38

Üye
size söylüyorum lg kp 500 sorunu ben çözerim. beni bulun . her yerde benim adımı görürsünüz bu işin uzmanı benim.
telefonu internete girince kapananlar. telefonu sürekli donanlar. telefonu kapanınca birdaha açılmayanlar. telefonu hepten çökenler beni bulun ben hallederim
[email protected]

omer-mert

Üye
arkadaşım malesef kablosuz olmuyor çok dendim

gomgom57

Üye
yardım edermsin

Ghost09_28

Üye
usta ben yaptım oldu :oke: ama siyah ekran geliyo onu nasıl düzeltcez :hmmm
NOT:plug your phone kısmında kalanlar telefonun kutusundaki küçük cd deki usb driveri kursunlar böylece sorun kalmaz

Üst Alt