Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG KP500 İnternette flash video nasıl izlenir
Sponsorlu Bağlantılar
kamuran21
Üye
Konu Sahibi
LG KP500 İnternette flash video nasıl izlenir
Arkadaşlar internete girince internetteki videoları nasıl izleyebilirim. Facebookta ki mesela ?
alialp9502
Üye
bunu bende merak ediyorum.
batoner
Üye
bende ediyorum lütfen bu konuya biri açıklık getirsin.
maalesef lg'lere flash player yüklenmiyo.en kral tavsiyem opera mini indirin ya da google'dan Vtap diye bi pro var onu taratıp bulun indirin cebinize gerisi size kalmış.hade eywallah.
Emre-45
Üye
İzlenmez arkadaslar ugrasmayın
mydanoz.
Üye
satılık lgkp500 çok temiz 180 tl isteyene ayrıntılı Açıklama yapıcam...
surgent7676
Üye
BOLT adlı java proğram ile net üzerinden yotube ve dailymotin gibi sitelerden vide izlene biliyor
arkadaşlar ben BOLT adlı proğram ile yotube ve dailymotin den video izliyorum kurun vede deneyin izlendiğini sizde göreceksiniz.
aresgt
Üye
telefon bende var kendi internetindende izliyor... fakat youtube dailymotion gibi sitelerden açıyor hattınızdaki internet hızı yavaşsa zaman aşımı diye hata veriyor fakat bold programı ile ben izliyorum gayet memnunum (Y)
arardurur
Üye
arkadaşlar video izleme için bi program varmı bu lg de uyuz oldum videolarım tam ekran olmuyo hangi formatta olursa olsun
yanlışlığın var. videolar tam ekran oluyor. telefonun hareketsensör özelliğini kullan. yan çevir otomatik ful ekran olacaktır.. ayrıca .3gp uzntısını tercih etmem mpeg4 tercihimdir kalite baabından yani..
internette video izlenebiliyo diye biliyorum .. telefonunu yaptığım bi çok kişi izleyebildiğini söyliyorlar
qwxya55
Üye
arkadaşlar O programı linqiyle beraber buraya yazarmısnız inidrmek için Yaparsanız çoq tşqrlr