LG KP500 İnternette flash video nasıl izlenir

Sponsorlu Bağlantılar

kamuran21

Üye
    Konu Sahibi
LG KP500 İnternette flash video nasıl izlenir
Arkadaşlar internete girince internetteki videoları nasıl izleyebilirim. Facebookta ki mesela ?

alialp9502

alialp9502

Üye
bunu bende merak ediyorum.

batoner

Üye
bende ediyorum lütfen bu konuya biri açıklık getirsin.

sezeres_

Üye
maalesef lg'lere flash player yüklenmiyo.en kral tavsiyem opera mini indirin ya da google'dan Vtap diye bi pro var onu taratıp bulun indirin cebinize gerisi size kalmış.hade eywallah.

Emre-45

Emre-45

Üye
İzlenmez arkadaslar ugrasmayın

mydanoz.

Üye
satılık lgkp500 çok temiz 180 tl isteyene ayrıntılı Açıklama yapıcam...

surgent7676

Üye
BOLT adlı java proğram ile net üzerinden yotube ve dailymotin gibi sitelerden vide izlene biliyor

Dexter7

Dexter7

Üye
Walla Bnm Bildiqim Cesitli Proqramlarla ßaska Türlü Flash Acmadıqı İçin Olmuo :(

surgent7676

Üye
arkadaşlar ben BOLT adlı proğram ile yotube ve dailymotin den video izliyorum kurun vede deneyin izlendiğini sizde göreceksiniz.

aresgt

Üye
telefon bende var kendi internetindende izliyor... fakat youtube dailymotion gibi sitelerden açıyor hattınızdaki internet hızı yavaşsa zaman aşımı diye hata veriyor fakat bold programı ile ben izliyorum gayet memnunum (Y)

arardurur

Üye
arkadaşlar video izleme için bi program varmı bu lg de uyuz oldum videolarım tam ekran olmuyo hangi formatta olursa olsun

nakres_38

nakres_38

Üye
arkadaşlar video izleme için bi program varmı bu lg de uyuz oldum videolarım tam ekran olmuyo hangi formatta olursa olsun

yanlışlığın var. videolar tam ekran oluyor. telefonun hareketsensör özelliğini kullan. yan çevir otomatik ful ekran olacaktır.. ayrıca .3gp uzntısını tercih etmem mpeg4 tercihimdir kalite baabından yani.. ;)

internette video izlenebiliyo diye biliyorum .. telefonunu yaptığım bi çok kişi izleyebildiğini söyliyorlar

qwxya55

Üye
arkadaşlar O programı linqiyle beraber buraya yazarmısnız inidrmek için Yaparsanız çoq tşqrlr :)

technoshark

technoshark

Üye
android markete bi bak flash player olması gerek.

Üst Alt