LG kp500 cookie uygulamalar(programlar)

Sponsorlu Bağlantılar

fodder

fodder

Üye
    Konu Sahibi
LG kp500 cookie uygulamalar(programlar)
VirtualRadio

dowload:

Revnx.jar

dowload:

--------------- Ekleme ---------------

GEEP
dowload:

Nimbuzz Mobil size, mesaj, sohbet ve git dosya göndermek için ücretsiz arama sağlar en iyi ücretsiz * mobil mesajlaşma olduğunu. Bu Skype, MSN tüm arkadaşları / Windows Live Messenger, Yahoo birleştirir! Messenger, ICQ, AIM, Google Talk, Gadu-Gadu, Hyves ve daha fazlası. Tek giriş, tek bir kişi listesi tüm hesaplar.

, Arama / grup, sohbet bakın kimin çevrimiçi ve çağrı / chatrooms, çevrimdışı mesajlaşma, fotoğraf gönderebilirsiniz / müzik / video, ses mesajları ve yer paylaşımı.

Nimbuzz

Dowload:

Yahoo!, MSN, Facebook Chat, AIM, ICQ ve Google Talk arkadaşları tek Arkadaş olarak!
EBuddy katıl ve en popüler ve ücretsiz elde anlık mobil uygulama mesajlaşma.​

Dowload:

mig33 MSN, Yahoo, AIM ve GTalkmig33 sohbet sizi bağlayan ne istediğiniz sohbet, MSN, Yahoo, AIM ve Gtalk arkadaş ile bağlayarak sağlar.Sohbet mig33 ile eğlenceli. Meet in yeni arkadaşlar her zaman sohbet odalarındaki ve söylemek için zengin ifadeleri, emotes (metin ifadeleri) ve sanal hediyeler kullanımı ve daha fazla oynamak
Dokunma kim mig33 değilse arkadaşlar ile devam etmek Basitçe bir arama veya SMS göndermek için mig33 kullanmak kolaydır. Biz, daha iyi rekabet-daha-telcos oranları üzerinden 200 ülkeye sunuyoruz.
Burada başkaları için mig33 toplum kendini ifade etmek için birçok yol vardır. Profil, paylaşım ve fotoğraflar, hediyeler ve oyunlar göndermek flört sohbet yeni arkadaş olmak oluşturun. Dünyadaki Yeni arkadaşlar sadece bir cep tıklatma uzaklığındadır.
mig33, mobil cihazlar için, bu yüzden en önemlisi uygulama boyutunu tasarlanmıştır aşırı ışık, bu nedenle hızlı süper ve sadece çalışılabilmektedir. Bu son derece uyumlu (eser 2.000 telefon üzerinde) ve Java, BlackBerry ve Windows üzerinde çalışır cep telefonları's.

Dowload:

• Beğen
Tepkiler: doğansaygıoğlu, mert363, canısı58 ve 27 diğerleri

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkürler ama böyle messengerlar yerine kanka msn'i tercih ederim. :oke:

fodder

fodder

Üye
    Konu Sahibi
eklesene sende buraya hem alternatifler çoğalır:)

emrecik1903

Üye
hepsi hata veriyo

fodder

fodder

Üye
    Konu Sahibi
hata vermesi imkansız ben kullanıyorum tam olarak ne hatası

erenqin

Üye
link kırık.

exper33

Üye
kanka msn lg cookie ve lg kf 700 de çalışmıyor

pasa55

Üye
aynen! eror diyo

haluk__

Üye
arkadaşlar linkler kırık düzeltebilirmisiniz

zirve03

Üye
teşekkür ederim.emeğe sağlık

pis_s

pis_s

Üye
Ben bişeyi anlamadım. Şimdi internette biraz baktım bu telefonun wifi yok 3g yok bu nerden bağlanıyorda ücretsiz mesajlaşma sağlıyor:hmmm Rahilliğime verin pardun :)

brkygnc

Üye
cihazda wifi desteği olmadıgından tamamen 2g uzerınden wap hızmetını kullanarak msnı kullanabılırsın bu sebeplede malesef msne baglanırken bır wap kullanım ucretı odemek veya bır ınternet paketı almak zorunda kalırsın 2g ve 3g ıcın aynı durum gecerlı burada sanırım arkadasların ucretsızden kastı programı yukleyıp kullanabılmen ıcın herhenagı bır ucret odememendır;)

pis_s

pis_s

Üye
Anladım çok sağol. :$ bu arada cahilliğime verin demek istemiştim üssteki mesajımda...

powerr38

Üye
adam akıllı link verin veremiyosanız oraya yazmayın allah allah nasıl bi site ya adminler

bedelsiz.34

Üye
arkadaslar calısmıyor lınk kırık

medinemre

Üye
lınkler error verıyor.duzeltırmısın lutfen

srgl

Üye
ERORR ya bakın bi şuraya

nu55

Üye
saol ark.